Ma feltettem Eredetiben a MedalOfHonor : WF-t Ez vicc?
Biztonságos oldalról töltötted le? Jó a védelem a gépeden? Sajnos könnyen lehet, hogy volt benne (reklámban) valamilyen Javascriptbe ágyazott trójai. Megnéztem az oldalt, felső sáv le van tiltva nálam. JS IFRAME Snakso trójai a legújabb, még a Linuxra is támad, ha Windows XP-vel együtt van a gépen.
Ha nincs Eset-Nod a gépeden, ezt az online scannert futtasd le.
Örülök, ha leszedi neked az összes trójait, toolbart és minden mást, de azt tanácsolnám, ha már nem talál többet, akkor biztos, ami biztos: rakd újra a Windowst.
És nem sajnáld a pénzt a fizetős védelemre, pl. Eset Smart Security5. Nekem ez védte ki a támadást, igaz, fagyott rendesen. A csokit köszi, a tejcsokit szeretem. Virtuálisan is.
Megvolt, de már nincs. Egyébként itt van minden a ESET Smart Security5 valódi kódosról. Van benne Játékos üzemmód is, csak be kell állítani, nem lassít vagy blokkol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!