Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ma feltettem Eredetiben a...

Gagyio kérdése:

Ma feltettem Eredetiben a MedalOfHonor : WF-t Ez vicc?

Figyelt kérdés
..átraktam low grafra (laggmentes)..játszottam vele ...este fele viszont teljes lett a káosz ..olyan laggjaim vannak ..még 640x...ra téve is ugyanúgy óriási a lagg PLS HELP !!! ??
2012. nov. 28. 22:48
 1/10 anonim ***** válasza:

Biztonságos oldalról töltötted le? Jó a védelem a gépeden? Sajnos könnyen lehet, hogy volt benne (reklámban) valamilyen Javascriptbe ágyazott trójai. Megnéztem az oldalt, felső sáv le van tiltva nálam. JS IFRAME Snakso trójai a legújabb, még a Linuxra is támad, ha Windows XP-vel együtt van a gépen.

Ha nincs Eset-Nod a gépeden, ezt az online scannert futtasd le.

[link]

2012. nov. 28. 23:31
 2/10 A kérdező kommentje:
Ezt én nem töltöttem le sehonnan mivel eredetiben megvettem és felraktam Originnel ...
2012. nov. 29. 14:31
 3/10 A kérdező kommentje:
Ezt amúgy tévedésből írtad ide vagy csak én vagyok ehhez béna ?:S
2012. nov. 29. 19:55
 4/10 A kérdező kommentje:
Azta ...Talált már sok vírust...(van ami többszörösen fertőzött ..ilyenek hogy valami Babylon toolbar meg hasnolóak ..)Ha ez majd segít rajtam én nem tudom hogyan de elmegyek hozzád személyesen és adok egy tábla csopkit amilyet akarsz :D :)
2012. nov. 29. 20:39
 5/10 A kérdező kommentje:
Azta ... már 13fertőzött fájl abból már 5 Trójai :S az konkrét:)
2012. nov. 29. 20:45
 6/10 anonim ***** válasza:

Örülök, ha leszedi neked az összes trójait, toolbart és minden mást, de azt tanácsolnám, ha már nem talál többet, akkor biztos, ami biztos: rakd újra a Windowst.

És nem sajnáld a pénzt a fizetős védelemre, pl. Eset Smart Security5. Nekem ez védte ki a támadást, igaz, fagyott rendesen. A csokit köszi, a tejcsokit szeretem. Virtuálisan is.

2012. nov. 29. 21:04
 7/10 A kérdező kommentje:
:) De mondjuk bevallom nagyképűen hogy nem volt vírusirtó a gépen :S mivel volt hogy amiatt nem tudtam valamivel játszani :S...De most hogy itt a példa hogy mindig kell vírusirtó most már tudom :) És ha mást nem is ha esetleg találsz vagy veszel egészségedre a tejcsokihoz:)akár működik a játék akár nem :) Amúgy ...őőő neked is megvan a MOH:WF ?:)
2012. nov. 29. 21:12
 8/10 anonim ***** válasza:
Még annyit: bizzál meg az ESET Online Scannerében, ugyanazt a frissitést kapja naponta, mint a fizetős. Nincs hamis riasztás.
2012. nov. 29. 21:12
 9/10 anonim ***** válasza:

Megvolt, de már nincs. Egyébként itt van minden a ESET Smart Security5 valódi kódosról. Van benne Játékos üzemmód is, csak be kell állítani, nem lassít vagy blokkol.

[link]

2012. nov. 29. 21:16
 10/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítséget ...tökéletesen lagg mentesen megy a játék mint azelőtt hogy elkezdte a laggolást :) KÖSZÖNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)
2012. nov. 29. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!