Ha van egy asus laptopom, ami másfél éves, és már minden volt rajta cserélve, de egy szar, akkor tényleg visszakérhetem a pénzt?
másfél éve vettem magamnak egy asus laptopot. a problémám az, hogy volt már rajta winchester, hűtés, akksi, és billentyűzet csere, továbbá jeleztem, hogy nem lehet elsőre bekapcsolni, ez a baj még mindig fenn áll, és mind ezek mellett, megint beszart az akksija.
úgy hallottam, hogy visszavihetem, hogy én nem egy ilyen rossz minőségű gépet szerettem volna, és mivel nem vagyok megelégedve, ami azt hiszem nem alaptalan, vissza kérhetem a pénzt. tud erről valaki valamit? mihez van jogom ebben az esetben?
Elvileg nem vagy köteles a végtelenségig tűrni a hibák javítását. A jótállási feltételek közt vszeg ennek maximális száma meg van határozva (régen bélyegezgették is), és néhány után csere, v lóvé vissza.
Irányadónak:
Mondjuk, én meg vok lepődve, és hinni is alig hiszem, hogy egy asusban ennyi minden probléma lépett fel a garanciális időn belül.
Sztem próbáld már meg felvenni az asus márkaképviselettel a kapcsolatot, és ha igazolod nekik, hogy mi a helyzet, akkor talán mondanak rá vmit:
Akár presztízsből is léphetnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!