Normális, hogy nem bírja másfél óránál többet a laptopom energy save módban sem?
A laptop: Asus K52J
Munkára használom első sorban. Officeal szoktam szöveget szerkeszteni munkám nagy részében. Nem kötelező számomra, hogy egy irodában lapuljak, így szeretek kimenni a természetben, azonban ez másfél óránál nem tart tovább ha kint szeretnék dolgozni mert a laptop hamar lemerül.
Direkt vásároltam egy drágább performensebb gépet, gondoltam azzal biztos nem lesz problémám. Véleményem szerint egy laptop 7-8 órát ki kéne bírnia, főleg ha csak szövegszerkeztésre használom, vagy nem?
Mit tehetnkk, hogy nőjön a "power on time"?
Normál hogy ez a laptop csak ennyit bírja?
#2: az oprendszer tudja mikor melyiket kell használni, nem kell letiltogatni semmit.
Ennyit bír az aksi, igaz h nem két fillér volt a gép, de az ultrabookok 3-400 ezernél kezdődnek, azok kihúzzák 7-8 (egyesek akár 11 óráig is). A másfél óra jónak mondható és normális.
vigyél a természetbe hosszabbítót v. agregátort! :)
Rá mersz bármit bízni az oprendszerre? Bátor vagy:D
Maga a processzor sem gyenge a gépben, a kijelző sem apró, 1.5 óra teljesen átlagos idő egy ilyen gépnek.
Nekem Packard Bell van, B830as proci, és több, mint 3 órát megy akksiról, cserébe a teljesítménye is sokkal kisebb, bár szövegszerkesztésre és netre simán elég így is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!