Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Maradhatott vírus a gépemen?

Maradhatott vírus a gépemen?

Figyelt kérdés
vírusos lett a gépem és azóta akadnak a játékok, ujra raktam a windowst de még mindig akadnak. a C meghajtón van a rendszer meg nehány program ( avast, comodo tűzfal meg stb) a D meghajtón pedig a játékok, zenék filmek.. attól hogy a C-t ujra rok a D-n meg maradnak a vírusok nem? már lefutattam teljes rendszer vizsgálatot is de nem talált vírust.

2013. szept. 14. 15:45
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak szimplán gyenge a géped.
2013. szept. 14. 15:47
 2/21 A kérdező kommentje:
de eddig vitt mindent, nem gyenge
2013. szept. 14. 15:51
 3/21 anonim ***** válasza:
Lehet poros a videókártya, melegszik a cpu + 5000000 oka. De nem hinném hogy egy mai vas a géped
2013. szept. 14. 15:58
 4/21 A kérdező kommentje:
1 hete takarítottam ki az egész gépet, nem melegszik a proci , alapból 35-40 fok körül szokott lenni , játék közben 55-60. a VGA se melegszik túl.
2013. szept. 14. 16:06
 5/21 A kérdező kommentje:
nem mai gép de szinte minden játék(3-4 kivételével) ment rajta
2013. szept. 14. 16:07
 6/21 levis56 ***** válasza:

Futtasd le ezt a két programot általában segít.

[link]

[link]

2013. szept. 14. 16:07
 7/21 A kérdező kommentje:
mind a két programot lefutattam , találtak fertőzött fájlt, törölve lett. de még most is akad minden game :/
2013. szept. 14. 17:51
 8/21 levis56 ***** válasza:

Minden driver fen van? Az összes memóriát tudja használni a gép?Ha a háttérben sok alkalmazás fut sok memóriát használnak lehet nem marad elegendő a játékra,vírus tud így háttérben dolgozni,nézd meg nincs e telepítve ismeretlen program amit nem ismersz,lehet a D-n is,törölj minden felesleges alkalmazást,csinálj rendszer karbantartást,töredezettség mentesítést,itt kell lennie a megoldásnak.

[link]

[link]

2013. szept. 14. 20:28
 9/21 levis56 ***** válasza:
Vírusirtás után remélem újraindítottad a gépet és úgy nézted meg hogy futnak e a játékok?
2013. szept. 14. 20:30
 10/21 A kérdező kommentje:
igen újra indítottam,VGA driver a legújabb van fent, szoktam csinállni töredezettség mentesítést (Smart Defrag-gal) CCleaner is leszoktam futtatni. azt hogyan tudom megnézni hogy az összes memóriát használja-e? mert a rendszer tulajdoságoknál ki írja a 4gb-ramot.
2013. szept. 14. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!