Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Patrontöltés után a nyomtató...

Patrontöltés után a nyomtató programja miért ír ugyan annyi tintaszintet mint töltés előtt?

Figyelt kérdés
Azt olvastam hogy ezt a típusú patront sosem szabad üresre nyomtatni mert akkor letiltja a nyomtatást, de a ha a gép ugyan annyinak érzékeli és nyomtatok akkor az a szint egyre lejeb megy most akkor hogy van ez ? :D HP 342, 343, 344 számú patronról lenne szó

2013. szept. 9. 12:21
 1/6 A kérdező kommentje:
ja és még valami néztem videókat hogy töltik ott tök sokat nyomnak bele én meg alig nyomtam bele egy keveset és alul fölül jött kifele, pedig nagyon lassan nyomtam bele...
2013. szept. 9. 12:24
 2/6 anonim ***** válasza:
A patronban nincs semmilyen műszer, ami méri, hogy mennyi tinta van benne. Egy "miniszámítógép" van benne, ami tudja, hogy mekkora felületet nyomtatott eddig, és hogy mennyi tinta volt benne gyárilag. Ebből számolja ki, hogy még mennyi maradt benne. Amikor töltesz bele tintát, akkor ehhez a "miniszámítógép"-hez nem nyúlsz hozzá, így ugyanonnan számol tovább, ahol töltés előtt is tartott.
2013. szept. 9. 12:49
 3/6 anonim ***** válasza:
2013. szept. 9. 15:01
 4/6 anonim ***** válasza:
2013. szept. 9. 15:02
 5/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat ! érdekes, ha a gépbe kiürül továbbra is tudok majd vele nyomtatni vagy letiltja majd ?
2013. szept. 9. 18:29
 6/6 A kérdező kommentje:
nemjó ki fog ürülni kiírja majd hogy üres a patron helyezzen be másikat nyomtatni majd meg nem lehet ..... második link azért nemjó mert az enyémen máshogy vannak, és több is van az érintkezőkből, talán az lenne jó ha lenne 3 patron és cserélném de most arra nincs pénzem így is ez a 2 patron( szines,fekete) 10-14 körül mozog, annyiért meg már majdnem veszek 1 zsír új nyomtatót xD ki van ez találva a rohadt kur...a anyukat !
2013. szept. 10. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!