Nyomtató patron töltés?
Figyelt kérdés
Már többször töltöttem a patronokat, most azonban már nem működik. Miért? Lehet valamit csinálni, hogy ne kelljen újat venni?2011. ápr. 5. 12:28
1/7 anonim válasza:
Én nem tudom tölteni, után gyártottak veszek, szerencsére nincs baj velük. (epson)
2/7 legendavagyok01 válasza:
Írd meg, a nyomtatód típusát, hátha...
Nyomtat, csak tinta nem jön, vagy ki is ír valamit a gép?
4/7 A kérdező kommentje:
Hp F2180 és háromszor töltöttem. Nyomtat, csak nem látszik.
2011. ápr. 5. 16:09
5/7 legendavagyok01 válasza:
Ha töltés előtt jól működött és nem volt beszáradva, akkor valószínűleg töltés után sem ez a probléma. Próbáltál öntesztjelentést nyomtatni, esetleg utána nyomtatópatron tisztítása funkciót?
Töltés után szoktad-e reset-elni a patront, ha nem, ezt is ki lehetne próbálni.
21-22 patronnál:
58-as:
Mindenféle módszer:
Nekem régen az 58-as módszer működött, feketénél is, hp3325-nél.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi. Sajnos semmi sem segít, azt mondták, hogy 34 alkalommal lehet csak tölteni, ez pedig már megvolt.
Csak azt bánom, hogy benne van a tinta.
2011. ápr. 5. 18:12
7/7 A kérdező kommentje:
Bocsi : 3-4 alkalom
2011. ápr. 5. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!