Mért szaggat minden játék?
Az a gondom hogy minden játék szaggat. A neten a videók is szaggatnak ha nagyobb 360P-nél. Gépem processzorok: AMD Atholn (tm) 64 X2 Dual Core Processor 5000+ AMD Atholn (tm) 64 X2 Dual Core Processor 5000+ Videókártya NVIDIA GeForce 9400 GT Ram 2, 00 GB Rendszer: Windows 7 64 bites és pl egy játék gépigénye War Thunder játéké. Minimal system requirements CPU: 2,2 GHz RAM: 1 Gb Videocard: Nvidia GeForce 7XXX series or higher; AMD Radeon 1XXX series or higher Free space: 8 Gb OS: Windows XP SP2, Windows Vista SP1, Windows 7 mennie kéne ha minden igaz lagg nélkül legalább minimum grafikán de úgy is szaggat.
A CPU 100%-ra megy fel youTube nézés közben ius amint már mondtam ha nagyobb 360P-nél szerintem HD-ban sem kéne szagatnia.
Ez a játék a War Thunder 60 70 sőt néha 90 FPS-el is megy de leugrik 0,5 0,1-re ez mért lehet?
segítsetek kérlek. Most volt kb 3 hete újrarakva a gépem vírusírtóval ellenőríztem most is.
2 gb ram az win7hez kevés ha 1.1,5gb-ot lefoglal a rendszer akkor már másra nem is nagyon jut.
videókat nem értem miért akadnak ott a procinak bírnia kéne
ha letöltöd a videót akkor is akad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!