Miért Szaggat a játék, ha mozgatom az egeret?
Figyelt kérdés
Nem rég letöltöttem a Gears of wart és azt tapasztaltam hogy ha mozgatom az egeret rettentően elkezd szaggatni a játék. Hozzáteszem régebben nem csinált ilyet és csak akkor szaggat ha mozgatom az egeret. Mit tegyek?2013. júl. 21. 17:49
1/6 anonim válasza:
vedd lejjebb a grafikát, feltehetőleg nem bírja a géped a játékot
3/6 A kérdező kommentje:
A gépemmel semmi baj nincs... simán vitte régebben a Gears ow wart. Jah és most vettem észre hogy még a League of Legends-nél is ez a probléma jön elő :/. Amúgy megy 60 fps-el, de ha megmozgatom az egeret leugrik 30 vagy alá.
2013. júl. 22. 14:30
4/6 A kérdező kommentje:
Egyébként a laptopomban ilyen dolgok vannak: AMD Athlon X2 Dual-Core QL-65 2.10 Ghz.
3 Giga ram.
Ati radeon HD 4570 512MB.
2013. júl. 22. 14:57
6/6 anonim válasza:
nekem is ezzel van a problémám :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!