Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Koleszba milyen laptopot vegyek?

Koleszba milyen laptopot vegyek?

Figyelt kérdés

nem játékra kell

gondolkoztam egy samsung series 9 ultrabookon ami azért lenne jó mert gyors +minőségi a kijelző stb meg könnyű vékony jól hordozható csak az a baj,hogy drágább ezért lehet jobban el is lopnák de a netbook túl kicsi kijelzőjű és nem olyan jó gondolkoztam olcsóbb 150-160 ezres notebookon is csak azok nehezek

egy 300-320 as árú ultrabookot mennyire lopnának el?

nyugodtan vehetek oda olyat?

2013. aug. 19. 21:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Koleszba olcsót, mert ha ellopják...... jaj! Nem egy esetet tudnék mondani...
2013. aug. 19. 21:50
 2/14 anonim ***** válasza:

"olcsóbb 150-160 ezres notebookon is csak azok nehezek

egy 300-320 as árú ultrabookot mennyire lopnának el? "

Gondolkozzál. Te melyiket lopnád el inkább? Nyilván azt, amelyik többet ér, nem???

2013. aug. 19. 22:07
 3/14 A kérdező kommentje:

igaz

akkor az olcsóbb lesz.

2013. aug. 19. 22:16
 4/14 anonim válasza:

nekem az furcsa,hogy miért éppen koleszba megy akinek telik egy 330 ezres csúcs ultrabookra.

az ilyeneknek általában lakása is van vagy ha nincs akkor inkább albérletbe mennek.

mert akiket ismerek és koleszba mennek mert drága az albérlet azok örülnek ha összejön 100-150- ezres laptop

2013. aug. 19. 22:20
 5/14 anonim ***** válasza:

Mondjuk ez erősen kolifüggő is.

Vannak helyek, ahol nem igazán divat a laptop lopás, van ahol pedig mindent visznek ami mozdítható.

2013. aug. 19. 22:39
 6/14 anonim ***** válasza:
@4: lehet, hogy azt a 3 kilót 20 évig spórolta és inkább egy gépre költi, mint pár hónap albira, mert a gép tovább tart.
2013. aug. 19. 22:52
 7/14 A kérdező kommentje:

a tisztánlátás végett:

diákmunkák+ballagás+spórolás

gondolkodtam azon hogy 5-6 ezerért lehet venni kulccsal zárható erős acél táskát plusz 500-600 ft-ért lakatot meg pár száz forintért láncot.

úgy biztonságos lehet hogy amikor nem vagyok bent és a gép ott van ebben a táskában van ami bezárva és oda van láncolva pl az ágyhoz?

2013. aug. 19. 23:01
 8/14 anonim ***** válasza:
Egy 1000 Forintos fűrésszel negyedóra alatt keres 3 kilót + egy zárható fémládikát. :D
2013. aug. 19. 23:07
 9/14 anonim ***** válasza:
Jah, igaz, még a lakatot is le kell ütni róla.
2013. aug. 19. 23:08
 10/14 anonim ***** válasza:

Attól függ.

Ha az ágy könnyen szétszedhető, akkor nem.

Ha a lakat "olcsó", akkor általában könnyen is nyitható. (Az automatikusan záródó lakatokat olyan 10 másodperc maximum kinyitni, a számzárasokat is elég könnyen ki lehet tapogatni...)

A lánc maga sem mindegy.

Egy sodronyt egy konyhai ollóval is el lehet vágni szépen lassan, az acél lánc ellen pedig az erővágó jó szolgálatot tehet.

2013. aug. 19. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!