Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Videókártyát laptopot stb....

Videókártyát laptopot stb. milyen képzéssel lehet megjavítani?

Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy neten mindig árulnak hibás laptopot, ramot, procit ilyeneket. hol lehet ilyen képzést kapni? a programozás része nem érdekel. előre is köszi.

2013. aug. 19. 13:31
 1/4 anonim ***** válasza:
"programozás része nem érdekel." Elég nagy baj, mert ha véletlen egy EPROM a hibás, azt csere előtt fel kell programozni, mert amúgy semmit sem ér. Egyébként meg egy OKJ elektronikai műszerész képzés elég hozzá, ha ténylegesen megtanulod, és nem csak azt tanulod meg amit suliban mondanak, mert az kb. 0%-a annak ami egy valóságos hibaelhárításhoz kell. Ezen felül értened kell a számítógép architektúrákhoz, amit Tannenbaum bácsitól tudsz megtanulni,
2013. aug. 19. 14:03
 2/4 A kérdező kommentje:
sejtettem hogy a programozás is kell :) hát igen amit a suliba tanitanak az nullahúsz. ahhoz az okj tanfolyamhoz kell érettségi? mert úgy tudom valamennyihez nem kell. nekem csak szakmám van. köszi
2013. aug. 19. 14:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez jó kérdés. Ahol én végeztem ha jól tudom volt olyan akinek nem volt érettségije, de nem biztos, mert nem ma volt.
2013. aug. 19. 14:58
 4/4 A kérdező kommentje:
értem. azért köszi.
2013. aug. 19. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!