Melyik tablet PC éri meg jobban és miért?
Melyik jobb, miért és milyen felhasználási területre?
Kettő tábla PC között kellene döntenem, de még nem tudtam dönteni, melyik lenne a jobb. Nagyjából képben vagyok, hogy milyen hardveresen, de örülnék ha valaki meg tudná osztani saját tapasztalatait az egyik, vagy a másik tablet PC-vel kapcsolatban.
A két jelölt:
-Asus Google Nexus 7 Wi-Fi
-Acer Iconia Tablet Mango A1-810 16GB
Az Asusban nincs memória bővítési lehetőség. Mennyire elég a 16GB beépített memória és abból mennyi is használható fel tárhelyként?
Hogy mire használnám?
Általános célokra, internetezésre, kisebb játékokra, valamint Unity 3D-ben írt alkalmazások tesztelésére, futtatására.
Tegra 3 GPU-nak lenne előnye a fenti (főleg Unity 3D) felhasználási területen?
Másik kérdés, milyen olcsó tollat tudtok ajánlani a fenti készülékek valamelyikéhez?
Tudom, jó kis kérdés bomba, de nem akarom a döntésemet megbánni később.
Én meg igen. Okostelefonra nincs szükségem, van egyszerű telefonom, amit csak telefonálásra használok. Ráadásul okostelefonból nem valószínű. hogy kapok 7 colos, vagy nagyobbat.
Egyébként meg van asztali számítógépem is, de vannak dolgok, mihez jó lenne tablet, eleve a mobilitása miatt, másrészt tudnék fejleszteni Androidra és tudnék élesben tesztelni, és persze interneteznék is rajta és a kérdésben felsorolt dolgokra használnám.
Elsősorban a fenti kettő maradt számításban, persze, ha ilyen árkategóriában tud valaki javasolni jobbat, hálás lennék érte!
Én is e között a kettőközött gondolkoztam de végül a nexus 7 lett a nyarő úgyhogy azt vettem és nm bántam meg.
13 giga használható fel kb és nekem egyenlőre elég, szerintem erősebb hardveresen is a nexus meg nekem jobban is tetszett (kipróbáltam mind a kettőt).
Az utolsó részéhez nem tudok hozzászólni de szerintem a nexus 7-et vedd(főleg ha fejleszteni akarsz mert elsőként kapja a frissítéseket, nekem már 4.3-as gyári frissítés van rajta)
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Az új Nexus megér 85000 Ft-ot? Többe kerül, mint amennyit eredetileg szántam volna rá. Eredetileg 60000 Ft körül gondolkoztam. Gondolom, az új Nexus ára pedig nem fog egy ideig csökkenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!