Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Minilaptop vagy Tablet Pc?...

Minilaptop vagy Tablet Pc? Szerintetek melyik használható ki jobban?

Figyelt kérdés

2012. dec. 22. 22:05
 1/10 anonim ***** válasza:
egy ultrabook inkább!
2012. dec. 22. 22:05
 2/10 Inector válasza:

Szerintem te a Minilaptopról a Netbookra gondolsz, de én a Netbookra szavazok mert a Tabletek nem tudnak annyit mint egy gép. Pl.: Tableten tudod játszani a BF3-at? Nem.

Ezért megéri a Netbook mert ott még játszani is tudol modern játékokkal de Tableten nem...

2012. dec. 26. 17:26
 3/10 A kérdező kommentje:
Bocsi lehet hogy tudatlan vagyok, de az milyen játék? :) Annyira nem játszani kéne, igazából annyiban vonz hogy többet tud mégis csak.. :/ Bár még egyikre sincs elegendő pénzem.
2012. dec. 26. 20:30
 4/10 anonim ***** válasza:
Én a netbookra szavazok, minden szempontból jobban kihasználható mint bármilyen tablet.
2012. dec. 27. 00:17
 5/10 djhell ***** válasza:
Attól függ mire szeretnéd használni. Netezés, zenehallgatás, filmnézés és kisebb, egyszerűbb játékok a táblagépek legfőbb specialitásai. A netbook/notebook az már komolyabb szint, egy táblagép szerintem sosem fog versenyezni a laptopokkal, legalábbis én személy szerint nem tartom elképzelhetőnek a táblagépen való egész napos munkát. A netbookoknál és gyengébb számítógépeknél sem mindegy hogy milyen, hiszen gyenge géppel nem fogsz komoly játékokkal játszani... Én laptopon dolgozni és játszani szoktam, míg a táblagépen este, reggel vagy utazás közben szoktam lógni. A leírtak alapján döntsd el, hogy mire használnád inkább és azt válaszd. Egy tanács: egyikből se vedd a legolcsóbbat! (ha választani kell több termék közül nyugodtan irj üzit, segitek)
2012. dec. 27. 20:54
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Utolsó, ha van ötletem, mindenképpen írok, csak egyenlőre nézelődöm :)

2012. dec. 27. 21:46
 7/10 anonim ***** válasza:

Hát, mire kell?

Munkára és otthoni használatra mindenképpen alap egy notebook, mert kényelmesen csak azon lehet dolgozni.

Hordozhatóság szempontjából viszont valóban sokkal jobb egy netbook/tablet. Én is gondolkodtam netbookon, de egyrészt pénzem sem volt rá, másrészt ha már van egy notebokom, akkor minek egy kisebb, harmadrészt meg szeretem a tabokat:) Úgyhogy végül tabletet vettem. Egyszerűbb hordozni, nagyon kényelmes rajta olvasni, nekem pedig ez fontos tényező, mivel elsősorban azért kell, hogy az egyetemi előadásokat/könyveket/jegyzeteimet rátöltessem, és arról tanulhassak. Harmadrészt játszani, filmet nézni és olvasni (mármint "rendes" könyveket:) is jobb rajta.

2012. dec. 28. 00:42
 8/10 A kérdező kommentje:

Utolsó, körülbelül arra kellene mint neked :) Mármint egy-két jegyzetet átnézni rajta, ahol van wifi netezni. Az egyetlen ami miatt hezitálok, hogy inkább netbook, mert nem szeretem az érintőképernyőt.

Viszont asztalim van, úgyhogy innentől kezdve azon is tudok dolgozni, ha valami kell.

2012. dec. 28. 18:32
 9/10 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon gyorsan meg lehet szeretni:)

Sokkal kényelmesebb rajta netezni, hordozni is könnyebb, mivel nem kell hajtogatni, az egész gép csak egy kijelzőből áll. Nekem az is egy erős érv volt a tab mellett, hogy sokkal egyszerűbb mondjuk közlekedési eszközön előhalászni, ha valamit meg akarok rajta nézni/olvasni akarok, arról nem is beszélve, hogy nem kell örökké ki/bekapcsolgatni, várni, hogy felébredjen a hibernációból.

2012. dec. 28. 23:01
 10/10 Inector válasza:
A Battlefield 3 egy világháborús játék fejlesztett változata és nagyon jó, de azért maradjunk a netbooknál :D
2013. jan. 29. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!