Skype probléma Ubuntu 12. 04 LTS alatt, meg lehet ezt oldani?
Sziasztok az van hogy Ubuntu 12.04 LTS Alatt iszonyatosan szaggat a Skype hangja továbbá a webkamera kép nállam elkezd villogni egy ilyen sötétkék képre ha mindkettőnknél be van kapcsolva a kamera... a Pulseaudio hangrendszert akármilyen módon próbáltam Alsaaudiora cserélni a vége az lett hogy nem ment a hangkari és installálhattam újra az Ubuntut... Windows alatt jó volt a Skype csak az reggel úgy döntött hogy kék halállal indul és mivel nem volt CD-m haveromtól kértem kölcsön de ő Ubuntut használ és csak azt tudott adni..
Terminálból adatok:
processor : 0
vendor_id : GenuineIntel
cpu family : 15
model : 2
model name : Intel(R) Celeron(R) CPU 2.70GHz
stepping : 9
microcode : 0x2e
cpu MHz : 2699.989
cache size : 128 KB
fdiv_bug : no
hlt_bug : no
f00f_bug : no
coma_bug : no
fpu : yes
fpu_exception : yes
cpuid level : 2
wp : yes
flags : fpu vme de pse tsc msr pae mce cx8 apic sep mtrr pge mca cmov pat pse36 clflush dts acpi mmx fxsr sse sse2 ss ht tm pbe up pebs bts cid xtpr
bogomips : 5399.97
clflush size : 64
cache_alignment : 128
address sizes : 36 bits physical, 32 bits virtual
power management:
VGA compatible controller: Intel Corporation 82865G Integrated Graphics Controller (rev 02)
Multimedia audio controller: Intel Corporation 82801EB/ER (ICH5/ICH5R) AC'97 Audio Controller (rev 02)
(Ezt nem vágom miért intelnek nézi elméletileg ez Sound Max vagyis windows-on az volt)
Alaplapom:ASUSTek Computer Inc.
Product Name: P4P800-VM
RAM:716.9 MiB Swap:1.9 GiB
Aki tud kérem segítsen, remélem ennyi infó elég a gépemről...
helo
Mit értesz az alatt hogy szaggat, melyik hang szaggat benne amit a másik fél mond, vagy csak a programé? Közben nézd meg a processzor terhelést, nem-e amiatt akad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!