Ubuntu Linux bejentkezési probléma!? Segítség!
A gépemen Ubuntu 12.10 (quantal) linux van.
Egyik nap arra fogad hogy nem enged bejelentkeznem.
1.A telepítéssel már vagy fél éve megvagyok.(ez nem lehet probléma)-ott megadtam a jelszót tudom,ez működött is a mai napig.2.mikor a gépet bekapcsolom akkor bejön hogy adja meg a jelszót megadom 4-5 mp. és visszadob hogy ujra irjam be és ez szépen így megy. Vendégfiók üzemel,de minden fontos jelszavam meg egyebek a masik profilba van és nem szeretném ujrainstallálással letörölni,valahogy menteni akarom! esetleg Live CD vel mászkáljak a merevlemezen?
vagy komplett ujrarakás?és minden adatnak bye bye
Ubuntu nálam is csinált ilyet, de nálam, kb 5újraindítás után.
Nekem egy dolog segített, váltottam Debian 7.0- ra :D
Előző:
A telepített szoftverekkel is meg lehet ezt csinálni, az melyik mappa tartalma?
Ez nem Windows, nem kell újra installálni minden apróság miatt. :) Itt az alkalom, hogy kicsit mélyebben is foglalkozz a Linuxszal.
A live cd-s megoldás is játszik, de (nem ismerem az Ubuntut) más runlevelen indítva vagy /bin/bash inittel is lehetne operálni.
Gugli első találat:
nem a jelszót felejtettem el a jelszót igen is tudom.
bejelentkezésnél megadom a jó jelszót és 4-5 mp után visszadob hogy ujra irjam be a jelszot és ez így megy a végtelenbe. XD
probaltam rossz jelszót is beírni azt meg nem fogadta el.
most live CD-n vagyok és telepítgetek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!