SEGÍTSÉG! Mi lehet a gépemmel?
Windows 7-em van és tegnap egy már általam törölt filmet találtam a keresőbe, úgy hogy beírtam a film egyik szavát. Néztem ez hogy kerül ide. Majd miután megbizonyosodtam róla hogy már kitöröltem a gépről, megpróbáltam megnyitni. Ott megkérdezte hogy mivel társítom a megnyitást. Mondtam mivel film, akkor legyen VLC. Nem nyitotta meg, de a baj nem is ez hanem az ÖSSZES program a start menüben és az asztalon nincs jól "bekódólva" és mind ilyen fehér fájl rajta a VLC jele. Az összes, Explorer, Paint, WinRAR egyszóval minden. A fájlokat amúgy meg lehet nyitni, csak a sajátgépbe, és nem így. Ez egyrészt idegesítő másrészt, sokkal több idő a sajátgépbe kikeresgélni. Mit lehet tenni? Légyszi segítsetek? Újra kell rakni a Win7-et? Amúgy ilyen -film címe-.ink fájl volt azt hiszem. Most egyébként próbáltam váltogatni és ha az utorrentre átváltom a társítást (ugye mindenhol a VLC helyett az utorrent jel jelenik meg) akkor megnyitom az utorrent-et és ezt írja, szó szerint idézem:
"Nem lehet betölteni "uTorrent.Ink": torrent nincs jól BEEnkódólva!"
LÉGYSZI SEGÍTSETEK!!!
"Nem nyitotta meg, de a baj nem is ez hanem az ÖSSZES program a start menüben és az asztalon nincs jól "bekódólva" és mind ilyen fehér fájl rajta a VLC jele."
Bocsi elírtam, nem a Start menüben és az asztalon, hanem a Start menüben és a tálcán.
Tehát nem asztalon, hanem tálcán.
Bár lehet az asztalon is ez lenne, csak ott nincsen fájlom.
Először is nagyon köszönöm a válaszod.
De azt hogy kell:D???
Már nekem is csinálta ezt.. valamit elnyomtál a társításnál.
Rendszer-Visszaállítás
Start>Keresőbe:Rendszer-Visszaállítás>És rákattintasz az elsőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!