Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Segítség! Mit csináljak a...

Segítség! Mit csináljak a gépemmel? Lent leírom

Figyelt kérdés
Tegnap instaláltam valamilyen programot, de én azt sem tudom mire van HDD a neve valami vírusirtó-féle lehet. Már kikészültem állandóan kiugrik alul picikével hogy : Critical error. Windows can´t find hard disk space. Hard drive error. Mit csináljak vele? Hogy tudom kitörölni? Fogalmam sincs hogy kell visszavonni az instalációt
2010. dec. 28. 14:13
 1/8 A kérdező kommentje:
Jaj és ozt kb.20 perc mulva újrastarsol a gépem.
2010. dec. 28. 14:14
 2/8 anonim válasza:

1, Uninstalláld a programot vagy

2, Vezérlőpult/Programok telepítése és törlése vagy

3, Legutolsó pedig format C és windows reinstall

2010. dec. 28. 14:23
 3/8 mate0117 ***** válasza:

a hdd=merevlemez=adataid tárolása...

szerintem ha van ismerősöd aki jártasabb a számítástechnika terén akkor vidd el neki a géped és kérd meg hogy telepítse újra az operációs rendszert. ha nincs ismerősöd akk szentem inkább vidd el szervizbe...

és programok törlése:

startmenü-->vezérlőpult-->programok telepítése és törlése-->listában kiválasztod a programot-->eltávolítás...

2010. dec. 28. 17:06
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszike a válaszokat! és a merevlemez adatainak tárolását azt a HDD-t hogy szüntethetem meg?
2010. dec. 28. 20:32
 5/8 anonim ***** válasza:

belerakod a vinyót 20 tonnás présbe :D:D:D

viccet félretéve,

start menü/beállítások/vezérlőpult/programok telepítése és törlése/ itt kiválasztod ezt a progit, eltávolítod és elvileg kész.

2010. dec. 29. 01:09
 6/8 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogy nem találom meg a programok között, hogy törölni tudjam :S
2010. dec. 29. 13:30
 7/8 mate0117 ***** válasza:

második vok

mondom ha nagy gáz van akk rakasd újra a win-t ez megold minden programmal kapcsolatos problémát...

2010. dec. 29. 15:18
 8/8 mate0117 ***** válasza:

a hdd egy hardver(kemény megfogható dolog)

enélkül nem működik a géped...

mert ezen van az op rendszer is úgyhogy ne akard kiiktatni :D

2010. dec. 29. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!