Mit gondoltok erről a konfigról? Processzor: AMD FX-8320 8 magos 3,5ghz Alaplap:Gigabyte 970A-DS3 Processzorhűtő:Spire SP996S1-V1-PWM CoolGate VGA:Asus GTX650 1GB DDR5 Merevlemez:Toshiba 1TB 32MB SATA3 RAM:Samsung 8GB 1600mhz Táp: N-Power 600W N600
"A lényeg hogy aká milyen aránytalannak gondolod nem az nem hinném hogy egy 30 ezer forintos procihoz 40 ezer forinttal drágábban vgat kell venni de te értesz hozzà ;)"
Igen, értek hozzá te meg nem. :D Ezért nem értem, hogy mit erősködsz. Az általad összerakott gép aránytalan ha játékra használod. Ez tény. Olvass utána kicsit. Egyáltalán milyen ismérvek alapján jutottál arra a következtetésre, hogy ez így lesz a jó? Figyelj, én tudom, hogy mit beszélek, jót tanácsoltam neked, talán jönnek ide mások is, akik megerősítenek majd. Hogy te mit kezdesz ezzel az információval, az a te dolgod. Azt veszel, amit akarsz, max nem a legjobbat kapod a pénzedést. :)
"Belinkeltem a két vga adatait összehasonlítod melyik a jobb hát ennyire sem vagy? képes?ebben mi a nehéz"
Nem érted még mindig... Ez nem így működik Képes vagyok a számokat összehasonlítani, de ez nem mutatja meg a kártya erejét. Két teljesen eltérő architektúrájú vga-t hasonlítasz össze órajelek alapján, úristen! :D
Még egyszer belinkelem neked, talán a színes vonalakkal jobban boldogulsz, mint a betűkkel:
Melyiknek hosszabb a "csíkja"? A GTX650-nek, vagy a 7770-esnek? Ennél jobban nem tudlak rávezetni. XD
De itt van a teljes cikk, olvasd el:
Tessék még egy teszt:
Ez is mutatja, hogy gyorsabb a 7770-es.
Egy kis részlet: "Amint arra számítani lehetett a GTX 650 jobban teljesített, mint a HD 7750, de elmaradt a HD 7770 teljesítményétől."
Még egy: "A GTX 650 teljesítményét sikerült a Radeon HD 7750 és Radeon HD 7770 teljesítménye közé belbni."
Sikerült már megértened, hogy erősebb a 7770-es?
Szakadj már el a pcx-hu-ról és ne higgy el minden baromságot. Az Athlon 750K egy nagyon jó ár/értékű processzor.
Tessék itt vannak az okosságaim. Lassan megérthetnéd őket...
Te tényleg nem érted igaz????;(((( TISZTÁZZUK én vga-m ASUS gtx 650
A Tiéd Asus hd 7770? Ha igen és csak egy giga wram van benne akkor az enyém jobb! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!