Mit gondoltok erről a konfigról? Processzor: AMD FX-8320 8 magos 3,5ghz Alaplap:Gigabyte 970A-DS3 Processzorhűtő:Spire SP996S1-V1-PWM CoolGate VGA:Asus GTX650 1GB DDR5 Merevlemez:Toshiba 1TB 32MB SATA3 RAM:Samsung 8GB 1600mhz Táp: N-Power 600W N600
"Miután tisztáztuk hogy a gtx jobb mint a hd és még az egyéb nem is a kérdéshez tartozó dolgot én lelépek"
Akkor egy darabig itt maradsz, mert a gtx650 LASSABB, mint a HD7770-es. Lassan megérthetnéd már.
Nade, hogy segítsek (bár lehet nem fogsz hinni nekem, mert konkrét elképzeléseid vannak...): egy játékra használt gépben a legfontosabb összetevő a vga. Namost, te egy FX8320 mellé készülsz tenni egy ehhez mérten gyengécske vga-t. 40 ezres procihoz 30 ezres vga-t. Nem jó az arány. Szóval vagy 70ezer Ft-od a kettőre. Összehasonlíthatatlanul erősebb konfigot kapnál egy Athlon 750K + HD7850-es párossal, ami szintén kijön 70ezerből.
"Noc pcx.hu aztán szerinted írja hogy milyen gtx gondolok én msi asus zotac? Nem akkor?"
Ezt le tudnád fordítani magyar nyelvre?
Linkeltem egy tesztet, ahol egyértelműen látszik, hogy gyorsabb a 7770-es. Nem értem mit jössz a pcx.hu-val. Linkeld már be azt a részt, ahol jobban írják a gtx650-et. Tényleg kíváncsivá tettél.
ha már ennyire összahasonlítgatunk, akkor nem sokkal drágább, de jobb mind 2 VGA-nál
Most belinkelted a 2 vga adatait. Ezek alapján nem lehet megmondani a teljesítményt, azt ugye tudod? :D Vagy te mit látsz, amit én nem?
"Athlon? Azt nem túl okos választás mivel hogy több embertõl hallottam hogy a magok túlmelegednek és a gép leáll."
Jujj. :D Nemár. :D Kiktől hallottad? És elhitted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!