Linkux helyett Windows 8. Hogyan?
Adott egy rendszer amire a legfrisebb Ubuntu vaqn telepíve, valamint egy Pendrve, amin a Windows8 található. A win 8-at egy egy másik gépen tettem a pen-re, Windows 7 USB/DVD tool segítségével.
A bootolás után megjelenik a Windows logó, majd alatta a forgó állapotjelző. Ennél tovább nem megy. Hibaüzenet nem jelenik meg, és nem reagál semmire.
Minden USB-n kipróbáltam. A gépem elvileg jó, mert már egyszer volt rajt WIN 8 és gond nélkül elment. Valaki árt már így? Van rá megoldás?
"A bootolás után megjelenik a Windows logó, majd alatta a forgó állapotjelző. Ennél tovább nem megy."
Szerintem kicsit türelmesebbnek kell lenned, pendrive-ról jóval lassabban boot-ol. Indítsd el, és hagyd úgy, előbb-utóbb el fog indulni. :)
Uhh, ha 2 óráig pörgött az állapotpörgő, az kicsit tényleg sok. :)
Akkor viszont tényleg ellenőrizd, hogy az ISO-t jól töltötted-e le, nem hibás-e maga a pendrive memória, és utána írd ki rá még egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!