Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Linkux helyett Windows 8. Hogyan?

Linkux helyett Windows 8. Hogyan?

Figyelt kérdés

Adott egy rendszer amire a legfrisebb Ubuntu vaqn telepíve, valamint egy Pendrve, amin a Windows8 található. A win 8-at egy egy másik gépen tettem a pen-re, Windows 7 USB/DVD tool segítségével.

A bootolás után megjelenik a Windows logó, majd alatta a forgó állapotjelző. Ennél tovább nem megy. Hibaüzenet nem jelenik meg, és nem reagál semmire.

Minden USB-n kipróbáltam. A gépem elvileg jó, mert már egyszer volt rajt WIN 8 és gond nélkül elment. Valaki árt már így? Van rá megoldás?

2013. júl. 18. 17:01
 1/10 anonim ***** válasza:
Valószínűleg hibásan tetted a pen-re a win8-at!
2013. júl. 18. 17:11
 2/10 anonim ***** válasza:

"A bootolás után megjelenik a Windows logó, majd alatta a forgó állapotjelző. Ennél tovább nem megy."

Szerintem kicsit türelmesebbnek kell lenned, pendrive-ról jóval lassabban boot-ol. Indítsd el, és hagyd úgy, előbb-utóbb el fog indulni. :)

2013. júl. 18. 17:11
 3/10 A kérdező kommentje:
2 óra türelmi időt egy kicsit soknak tartok.
2013. júl. 18. 17:13
 4/10 anonim ***** válasza:

Uhh, ha 2 óráig pörgött az állapotpörgő, az kicsit tényleg sok. :)

Akkor viszont tényleg ellenőrizd, hogy az ISO-t jól töltötted-e le, nem hibás-e maga a pendrive memória, és utána írd ki rá még egyszer.

2013. júl. 18. 17:28
 5/10 A kérdező kommentje:
Pontosan hol tudom ellenőrizni?
2013. júl. 18. 17:52
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom, honnan töltötted le, de szoktak ot lenni ellenőrző összegek is (MD5, stb.), azt te is ki tudod számoltatni erre való progikkal, és összehasonlítod a neten megadottal.
2013. júl. 18. 23:34
 7/10 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy minden rendben elvileg. Több verzióval is kipróbáltam, de mindig megáll az elején.
2013. júl. 19. 16:52
 8/10 anonim ***** válasza:
honnét szetted le awin 8 at?
2013. júl. 20. 08:16
 9/10 A kérdező kommentje:
Az most irreleváns. Egyébként Win7-et sem tudok feltenni. Félredobtam az USB-t és nekiálltam DVD-ről, úgy sem jó. Az eleje betölt de a telepítésig már nem jutok el, csupán a win embléma jelenik meg, alatta az állapotjelzővel. Ez történik Win8, Win7, XP alatt is.
2013. júl. 20. 16:21
 10/10 A kérdező kommentje:
Megoldódott. Volt egy TV kártya a gépemben, amit nemrég tettem bele, tesztelés végett. Nos ez benn maradt. Így majdnem a UPC készülékre telepítettem :D :D :D
2013. júl. 23. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!