Win7 telepítése! Hogyan kezdjem, mit csináljak?
Sziasztok.
Minap tönkre ment a laptopom. Pontosabban telement vírussal meg minden rajta volt már szal gondoltam elviszem egy laptop szervízbe, hogy rakják újra a windowst.
Ezzel még nem is lett volna probléma. Jójó eltelt egy nap... Hívnak, hogy mehetek a gépemért. Én futok szinte már nadrág nélkül úgy örülök... Hisz egy napot gép nélkül töltöttem XD No de! Haza megyek, bekapcsolom erre a monitor mérete 800x600-as. (Hozzáteszem eddig 1280x800-as volt. Nem tudom pontosan de ha jól tudom akkor 16-17 colos.) Szóval olyan nagyon szemrontó ez a méret. Oks gondolom magamba beállítom. Peeeesze. Legnagyobb méret amit betudok az az 1024x768-as! -.-" Megnézem a saját gépet avagy a számítógépet. Látom nincs is rajta új windows, minden adat megvan. Csak service pack 1et tett rá...
---------------------------------------------------------
No és most jönne a kérdésem fontosabb része. ÉN szeretném újra rakni a windowst! De életembe nem csináltam még. Szóval egy kis segítséget szeretnék kérni illetve egy leírást ha tudnátok adni. nCore-ról töltenék egy Win7-et és pendrive-ra tömöríteném. (Azt láttam, hogy egy progival kell most nem jut eszembe a neve. Ebbe is kéne segítség :/) És utána jönnének a fontosabb dolgok. Mit csináljak? Hova lépjek? Mit bootoljak? Ezekhez is nagyon buta vagyok. Illetve én az egész adatot törölni akarom és felrakni ugye újra a windowst 7-et üresen. (Mint ahogy eddig is van.. 2 meghajtó [C, D].) C-re tenném a windowst, D-re a filmeket, játékokat. Értitek gondolom a kérdésem.. :)
--------------------------------------------------------
Köszönöm szépen előre is a segítségeket. Ha nagy leszek meghálálom... :D
A lényeget elfelejtettem, a linket:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__biztonsag__4..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!