Mi a különbség a winXP és a win7 pendriveról történő telepítése között?
Megy az, csak megfelelő programot kell hozzá használni. Van több is, én legutoljára a rufus_1.1.5f.exe nevezetűt használtam.
Működése nem bonyolult. Egy működőképes gépen beteszed a meghajtóba a Windows XP telepítő CD-jét, de nem indítod el, vagy ha elindult, kilépsz belőle. Ezután bedugod a kiszemelt pendrive-t is a gépbe. Lehetőleg üres legyen.
Ezután elindítod a programot. Kiírja a pendrive nevét, típusát stb. Kiválasztod, hogy a Win XP-ből akarsz telepítő pendrive-t készíteni. Szépen felírja a megfelelő dolgokat a pendrive-ra, és kész is.
Amelyik gépre telepíteni akarsz, bedugod a pendrive-ot, úgy állítod be a BIOS-ban, hogy arról is tudjon boot-olni, majd újraindítod a gépet. Onnét már a normál telepítési procedúrák zajlanak, akár ha CD-ről telepítenél.
Használtam már netbook-nál, aminek nincsen CD olvasója, de olvasó hibás laptopnál is.
"A disk read error occured. Press Ctrl+Alt+Del to restart."
Egészen konkrétan ezt írta ki. Lehet meg kéne próbálnom még egyszer?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!