Egy hiba következtében probléma adódott a Windows telepítése közben. Hogy tudom telepíteni?
Egy adott gépet akartam újratelepíteni. (Windows XP-t akartam rátelepíteni.) Már a meghajtók létrehozásánál jártam, amikor a gép tápkábele kicsúszott, így leállt a telepítés.
Megpróbáltam újra. Van egy rész, amikor kiírja, hogy "A számítógép hardverfelépítésének vizsgálata". Ezután fekete képernyő, és nem történik semmi. Egy másik gépen teszteltem, hogy jó-e a lemez, de másik gépen működik.
Megpróbáltam Windows 7-es telepítőlemezzel. Beadta a telepítést, de kiírt valamit( talán azt hogy, a Telepítés folytatása),és töltött. Mivel nem akartam 7-et telepíteni, ezért újraindítottam a gépet.Ezután már a 7-es telepítő sem akart továbblépni az előbb említett ponton.
Feltételezem, hogy a probléma ott rejlik, hogy a telepítés megszakadása miatt valamilyen fájlok visszamaradtak, és azok blokkolják a telepítést.
Hogyan orvosolható ez a probléma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!