Az iphone4 jó telefon? Megéri?
Figyelt kérdés
2013. júl. 12. 21:43
1/25 anonim válasza:
Használtan megéri.. Jó játékra, gyors, vannak hibái, pl. kártyafüggetleníteni kell néhányat meg minden fosom, meg szerintem maga az IOS egy rakás szar. De maga a telefon jó, csak én épp most ejtettem le a parkettára 1.80 méterről a huawei telómat, és köszöni szépen jól van, azt ha leejted.. Hát Alles Caputt!:D
2/25 A kérdező kommentje:
de ha van rajta szilikon tok akkor az nem védi?amúgy azt mondták nekem hogyha veszek akkor kérdezzem meg hogy androidos e???én ezt nem értem?mindegyik az nem??
2013. júl. 12. 21:56
3/25 anonim válasza:
lol.. ezt ki mondta neked?? érthet hozzá. Nos az Iphone cégnek egy saját operációs rendszere van: az IOS (I Operation system). Operációs rendszer az android, meg a windows is. Szóval nem igen hiszem, hogy létezik androidos Iphone/Ipad vagy bármilyen Ifosom gyártmány. Hát ha letokolod, lehet véd valamit.. Mindenképpen tegyél rá!
4/25 A kérdező kommentje:
az egyik barátnőm de én is hülyének néztem hogy mi van?:O oké!de nem itunes van rajta?
2013. júl. 12. 22:00
6/25 anonim válasza:
Itunes? Figyelj annyira nem értek az Iphone-hoz, nem is érdekel, csak annyit tudok, amennyit így távolról hallok róla. Nem tudom mi az az Itunes, de ha még mindig az operációs rendszerre gondolsz akkor nem Itunes, hanem IOS.
7/25 A kérdező kommentje:
én azt mondom hogy itunes van rajta nem pedig playáruház!!
2013. júl. 12. 22:03
8/25 anonim válasza:
Ja igen. A play áruház (market) az a android telefon alkalmazásszolgáltatója. Akkor ma is tanultam valamit, az Iphone-k alk. szolgáltatója az Itunes! :P
9/25 A kérdező kommentje:
de köszi a választ! ;)
2013. júl. 12. 22:06
10/25 anonim válasza:
Egyébként így jól átgondolva. Ha telefon kell, hangsúlyozom TELEFON! akkor vegyél egy nokia Lumia 500-at, vagy egy Sasmung Galaxy valamit, egy Huawei g300, vagy vmi ilyesmit. Ha meg játékhoz kell (amire az iphone 4 jó lenne), akkor inkább vegyél egy 50-55 ezres Tabot -nem Ipadat- Tabot! Ezek a telefonok sokkal olcsóbbak mint egy I4-es. Hozzáteszem, ezek se rosszak játékra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!