Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi történhetett az internettel?

Mi történhetett az internettel?

Figyelt kérdés
Kicsit gáz sztori volt, én vettem magamnak nemrég egy zsírúj videókártyát s a régit a havernek adtam a születésnapjára, mentem hozzá, hogy berakjam. Néhány nappa az előt tettem a kőkorszaki gépére win8-at, mert azt halottam h kevesebb ramot eszeik, ma szólt h nem megy a hang nálla, kiderült h volt a gépben egy külön hangkártya, de azt még csak fel sem ismerte a gépe, ezért sok keresgélés után sikerült telepítsem neki az alaplapba integrált hangkártyát, aztán jött volna avideókártya csere, minden ment szépen, aztán ahogy kicseréltem a videókártyát a net meghallt, olyan hibaüzenettel, hogy a netkábel bemenet nem működik megfelelően, most me gnincs netje. Próbáltam visszacserélni a videókártyát de csak incs net, aztán most visszatettem az újat. Mi lehet, hogy most nincs net?
2013. júl. 11. 23:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Egy kőkorszaki gépre nem Win 8 hanem XP való. Az igaz hogy a Win 7,8-nak jobb a memóriakezelése mint az XP-nek de nem 512 MB Ram-nál ( Mondjuk nem tudom mennyi ram van benne ).

A gép látja a hálózati kártyát mint ismeretlen eszközt? Mert ha így sem látja akkor lehet hogy videokártya csere közben kilazult a hálókártya ( bár ez csak akkor lehetséges ha nem alaplapra integrált ).

2013. júl. 11. 23:47
 2/4 A kérdező kommentje:
1 GB RAM van, nincs külön háló kártya, alaplapba van beépitve
2013. júl. 11. 23:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Konfigot írj please, lehet többet tudunk, kőkorszaki nem jelent sokat.
2013. júl. 11. 23:52
 4/4 A kérdező kommentje:

AMD Sepron 1,83 GHZ

1 GB RAM

400 wattos táp

az új kártya: AMD 4670 512MB

Asrock alaplap, nem tudom pont milyen tipus

2013. júl. 11. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!