Mi lehet a baj az internettel?
Figyelt kérdés
Úgy kb. 1 hónapja nem tölti be a videókat. 10mb/s a sebesség ,de egy sima videót nem tudok megnézni youtuben. Vagy ha online szeretnék filmet nézni, akkor is ugyan ez van, egyszerűen nem tölti be. Már vagy 1 hónapja nem néztem 1080p-s videót. Mi lehet a gond? Mit kéne csinálnom vele? A letöltés okés, speedtest-en mindig 9,5-10mb-et mutat, szóval nem tudom mi lehet a baj.. Értelmes válaszokat légyszíves!!!2013. jún. 28. 23:36
1/3 kisvuk29 válasza:
Nálam a flash player szokott bajos lenni ubuntun chrome-al
Ugyan betölti,de nézhetetlen :D
Nem nagy a sebességem (DSL),de mégis betölti és semmi!
Neked is hasonlót képzelek!
De még annyit sem mondtál szoktak-e korlátozni?Mi a szolgáltató?
Kicsit több infó és lesz segítség is! ;)
2/3 A kérdező kommentje:
T-com-os vagyok, 240GB-ra vagyok korlátozva havonta, de felét sem használom el, szóval azzal nincs baj :)
2013. jún. 30. 13:52
3/3 kisvuk29 válasza:
Akkor csak a flash player lehet :D
De ha el is futottam volna felette
Leírnád az op rendszert és a böngészőt? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!