Hogyan lehet "összehozni" az internettel egy Samsung GT-S55xx mobiltelefont?
Üdvözlet Mindenkinek!
Új telefon, új lépességek, új, időt rabló elfoglaltság,...
Szerettem volna az internetről a telefonra tölteni tartalmakat, - esetemben androidra megírt játékokat, - és nem tudom összehozni a nettel a telefont.
Az egy dolog, hogy a szolgáltatóm elfelejtette bekapcsolni a netet, - ezt nem tudom közvetlenül intézni velük, csak kerülő utakon és lassan őrölnek a "malmok", de a gépre letöltött cuccot sem tudtam kábelen áttolni a készülékre, mert nem ismerte fel az SD-kártyát a gép.
Képes voltam venni egy új SD-kártyát, - gondoltam, megette a fene az elődöt, leformáztam a készülékkel, aztán "ennyiben maradtunk", - ugyanott tartottam, mint azelőtt.
Bluetoth eszközöm nincs,... Kilőve.
Van viszont TP-Linkem... :)
És ezt sem tudtam összelőni a telefonnal, - pedig nincs külön jelszavam, a gyári van érvényben egy resetelés miatt...
lE VAN TÖLTVE A kies is, de érdemben gőzöm sincs, hogy mit, hogyan kezdjek vele.
Mit lehet még tenni?
Tisztelettel megkérem a Válaszolókat, hogy a válaszok megfogalmazásakor vegyék figyelembe, hogy eléggé felkészületlen vagyok a napi rutinokban, - legyenek olyan kedvesek "leereszkedni" erre a szintre válaszadáskor!
Köszönettel!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!