Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Van egy gépem és az lenne a...

Dexer578 kérdése:

Van egy gépem és az lenne a baja, hogy nem lehet bekapcsolni vagyis az asztalig már nem megy el. Bekapcsolom, elkezdődik a betöltés de aztán kihoz egy ablakot ami szokatlan és azt írja ki, (folytatódik lent) mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
hogy hiba helyreállítás de amikor vártam kb 20 percet kiírja, hogy nem sikerült és megnyomom, hogy befejezés és kikapcsol. Mi lehet a baja? Ja egyébként a múltkor be akartam rakni egy usb-t és amikor beraktam (félig) hirtelen szikrázott egyet és kikapcsolt a gép. Lehet ez a baja?

2013. júl. 6. 13:37
 1/6 _Danika_ ***** válasza:
Üdv! Nem igazán értem, hogy mit is írhatott ki mikor nem jött be az asztal szóval ha erről képet tudnál feltölteni, az jó lenne. Az usb-s dolog, meg, hogy nem kellemes neki, hogy szikrázott, de jóesetben az az usb éghetett ki.
2013. júl. 6. 18:33
 2/6 A kérdező kommentje:

Nah az van, hogy nem jutok el az asztalig hanem kiírja ezt:

a számítógép hibahelyreállítása és a végén nem csinál semmit csak kiírja, hogy nem sikerült. És ennyi. Amikor újra akarom indítani akkor pedig megint és megint ez tehát nem megy. Az usb -t azért mondtam mert szerintem attól hibásodott meg mert leginkább azóta van ez. De már kb 2hete nagyon be van lassulva.Ha most sem érted akkor készítek egy képet de akkor léci mond el, hogyan kell feltölteni.

2013. júl. 6. 22:04
 3/6 _Danika_ ***** válasza:
Keresel egy oldalt pl.: kepfeltoltes.hu De ha értesz valamennyire hozzá próbáld újra telepíteni, hátha megoldja a gondot, vagy ha nem akkor sajnos marad a szerelő, hogy keressen rajta külső sérelmi nyomokat, vagy belsőt. Mert így láthatatlanba, nem tudom megmondani, hogy mi is lehet.
2013. júl. 6. 23:03
 4/6 A kérdező kommentje:
Oks Hátfőn megy szerelőhöz csak kérdeztem mert idegesített.
2013. júl. 6. 23:29
 5/6 A kérdező kommentje:
de fénykép segítene?
2013. júl. 6. 23:30
 6/6 _Danika_ ***** válasza:
Hát itt már a képernyőkép nem mondhatnám, hogy segít. Inkább itt a gépet kéne megnézni.
2013. júl. 6. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!