Ha töltök le Torrenten és kikapcsolom a gépet attól folytatódik vagy bekapcsolva kell hagyni a gépet?
Figyelt kérdés
2013. jún. 19. 22:47
1/9 anonim válasza:
trollkodás ha jól sejtem?:D
nem tölt kikapcsolva:/
2/9 A kérdező kommentje:
nem trollkodás, egyik sorozatomat töltöm le :D
2013. jún. 19. 22:49
3/9 anonim válasza:
Mai mottó:
"Értem én, hogy villanymotor, de mi hajtja?!"
Ha áram nélkül is működnének az elektromos készülékek, akkor az e-on gallyra menne, és -egyébiránt- a nevük sem lenne ez.
Legalább az általános iskolát járd már ki, mielőtt itt kérdezel!
4/9 A kérdező kommentje:
Előző: Már kijártam, megbocsáss.
Értem, hogy nem jól fejeztem ki magam. Úgy értettem, hogy megszakad-e (újra kell kezdeni), vagy sem.
2013. jún. 19. 23:04
5/9 anonim válasza:
ez esetben a válasz: ugyanonnan folytatódik, ahol bezártad a torrent-klienst
(kis darabokban szedi az adatokat, max egy darab, vagy még annyi sem fog elveszni, általában semmi)
6/9 anonim válasza:
"Előző: Már kijártam, megbocsáss."
Akkor vissza az egész, és csupán egy egyest osztok ki neked fogalmazásból. Leülhetsz!
7/9 anonim válasza:
micsoda fess tanáremberek vannak itten :)
8/9 anonim válasza:
Általános után elvárható hogy egy kérdést helyesen tegyen fel valaki.
9/9 anonim válasza:
Bezárás előtt állítsd meg a letöltést. (szünet gomb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!