A szabad fizikai memória sokszor lemegy 100 alá, van amikor 0-át ír ki, ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
64 bites Win7-em van, 8 giga memóriával, kb. 1 hónapja vettem teljesen újan a gépem. Eddig nem volt vele semmi baj, de a napokban észrevettem, hogy a Feladatkezelőben a gép szabad fizikai memóriája igencsak alacsony, és nem tudom mitől lehet. Általában csak firefox, torrent meg egyéb kisebb 60 meg 30 mega alatti háttéralkalmazások futnak, szóval nem értem mi eszi meg ennyire a szabad memóriát, több 1000 helyett csak 100-at vagy még annyit se ír ki.
2013. jún. 27. 14:48
1/2 anonim válasza:
Érdekes, ilyet még nem láttam. Ugyanakkor a szabadnak jelzett memóriád még mindig elég magas. Szerintem 8GB-nél már felesleges a lapozófile alkalmazása. Tiltsd le, hátha attól meggyógyul.
2/2 A kérdező kommentje:
CC Cleanerrel futtattam egy Rendszerleíró tisztítót és úgy tűnik ez megoldotta a problémát, a gyorsítótárazott memória 2000 MB-al csökkent és a szabad memória most 2000 és 3000 MB között mozog programok futtatása mellett.
2013. jún. 28. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!