Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan csökkentsem a fizikai...

Hogyan csökkentsem a fizikai memoriám? Nem értem.

Figyelt kérdés
a notebookomban 4 giga dd3-as ram van és win7. Nincs semmi virus féreg stb nod szerint, ás áltagosan 6o% van a fizikai memoria, 3 hónapos a gép elég drága volt mikor vettem kb maximum 15%-2o% on volt, és most ha kikapcsolok kb minden folyamatot virus irtótol kezdve mindent, télleg meg a wifit is így is csak 5o%ra megy le... lövésem sincs mit csináljak, talán az lehet a baj hogy 6oo gigábol 5oo foglalt? ennek a nagy része fotó és videó tehát nicns annyira sok progi a gépemen
2011. dec. 29. 22:33
 1/9 anonim ***** válasza:

Feladatkezelőben nézd meg, mi eszik sokat!

Enyém kb. 1 gigán el van, ha dolgozok (cad) is max 3 gb kell neki.

2011. dec. 29. 22:35
 2/9 A kérdező kommentje:
mondom, kinyomok mindent akkoris semmi , és nincs olyan ami sokat enne
2011. dec. 29. 22:38
 3/9 anonim ***** válasza:
Akkor meg nagyok sok vacak megy neked... Töltsél már föl egy screenshoot-ot, és privátba küldd el a linkjét! (nem kell mindenki lássa, miket használsz.)
2011. dec. 29. 22:48
 4/9 anonim ***** válasza:
Ja, memóriahasználat szerint rendezd sorba!
2011. dec. 29. 22:49
 5/9 anonim ***** válasza:

A Windows 7-ben máshogy működik a memóriakezelés mint az XP-ben. A rendszer a memóriában hagyja a gyakran betöltött programokat mint pl böngésző, hogy gyorsabban induljon kövi uttatásnál. Cserébe azt látod, hogy sok ram van haszálva. De ha kell a ram más programoknak, úgy is szabadít fel a rendszer. Nem kell ezért aggódni.

Nézd meg pl a feladatkezelőben Teljesítmény fülön a fizikai memória részt. Nem csak a szabad ram számít, hanem gyórsítótárazott is.

Egyébként nekem 4GB-ból csak 2GB van haszálatban játékon/tervezőprogramon kívül. (tehát 50%)

Ez teljesen normális. Amúgy 100GB szabad hely bőven sok. Akkor kezdj el aggódni, hogy ha ténylegesen kifutsz a ramból. Ilyen sem sok lesz, azt garantálom! :P

2011. dec. 29. 22:56
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem már CAD-dal sikerül koppig megtöltenem, az asztali gépben nem véletlenül lesz 16 GB...
2011. dec. 29. 23:05
 7/9 anonim ***** válasza:
Persze! A tervezőprogramok más kategóriát képviselnek. De 4GB sokkal több, mint amire az átlagfelhasználónak szüksége lesz még jó pár évig. Még játékhoz is több, mint elég.
2011. dec. 29. 23:11
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem ennyit eszik a 4GB-ból:

[link]

Mint látni elég látványos asztalom van ami nem kíméli a ramot és mégis alacsonyan tartom. :)

2011. dec. 29. 23:17
 9/9 anonim ***** válasza:

Én nem tudnám csökkenteni? Kicsit sokallom.

[link]

2016. febr. 27. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!