Hogyan csökkentsem a fizikai memoriám? Nem értem.
Feladatkezelőben nézd meg, mi eszik sokat!
Enyém kb. 1 gigán el van, ha dolgozok (cad) is max 3 gb kell neki.
A Windows 7-ben máshogy működik a memóriakezelés mint az XP-ben. A rendszer a memóriában hagyja a gyakran betöltött programokat mint pl böngésző, hogy gyorsabban induljon kövi uttatásnál. Cserébe azt látod, hogy sok ram van haszálva. De ha kell a ram más programoknak, úgy is szabadít fel a rendszer. Nem kell ezért aggódni.
Nézd meg pl a feladatkezelőben Teljesítmény fülön a fizikai memória részt. Nem csak a szabad ram számít, hanem gyórsítótárazott is.
Egyébként nekem 4GB-ból csak 2GB van haszálatban játékon/tervezőprogramon kívül. (tehát 50%)
Ez teljesen normális. Amúgy 100GB szabad hely bőven sok. Akkor kezdj el aggódni, hogy ha ténylegesen kifutsz a ramból. Ilyen sem sok lesz, azt garantálom! :P
Nekem ennyit eszik a 4GB-ból:
Mint látni elég látványos asztalom van ami nem kíméli a ramot és mégis alacsonyan tartom. :)
Én nem tudnám csökkenteni? Kicsit sokallom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!