Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows 8 telepitéseközben....

Windows 8 telepitéseközben. Miért csinálja?

Figyelt kérdés

Hiányzik egy adathordozóhoz szükséges illesztőprogram. ez lehet például dvd-meghajtón , USB eszköz vagy merevlemez illesztője. ha ez megvan egy CD-n DVD-n vagy USB meghajtón , most helyezze be a lemezt vagy csatlakoztassa a meghajtót

megjegyzés: ha a windowst DVD-ről vagy USB meghajtóról telepíti , erre az időre nyugodtan eltávolíthatja a lemezt vagy a meghajtót.

2013. jún. 25. 15:19
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
igen aztirja ki.:P
2013. júl. 13. 09:01
 12/18 Gábor_79 ***** válasza:
Rákerestél már az adathordozód illesztőprogramjára? Persze win8-hoz. Jobb híján 7-sel próbálkozz. Találtam egy ilyet, de nem tudtam hasznosítani: [link]
2013. júl. 13. 18:09
 13/18 Gábor_79 ***** válasza:

Itt hasonló problemákat, kérdést találtam. Válasz: Usb 2.0-ás portba dugd az eszközt.

[link]

2013. júl. 13. 18:17
 14/18 A kérdező kommentje:
köszönöm az erőfeszitéseid. De az alaplappal lesznek a bajok. uj alaplap kell és minden meglessz oldva:) mégegyszer nagyon köszönöm:)
2013. júl. 14. 07:20
 15/18 Gábor_79 ***** válasza:

Szívesen, de azért kérdezz meg egy igazán hozzá értőt. Végül is egy alaplap nem a legolcsóbb. - Tényleg most,hogy mondod az én új alaplapomra is rá volt írva, hogy win8 képes. Tehát lehet, hogy nem minden lap viszi?

Hát jó, hello.

2013. júl. 14. 12:00
 16/18 A kérdező kommentje:
igen valoszinüleg nem minden.:P
2013. júl. 17. 08:51
 17/18 anonim ***** válasza:
Akkor is kiírhatja még ezt ha USB-ről bootolod fel a windows-t és az USB-t az USB 3.0 portba dugtad. Rakd át az usb-t a 2.0 portba és máris megszűnik a problémád.
2015. aug. 8. 18:34
 18/18 anonim ***** válasza:

Tudom régi kérdés de talán hasznos lesz valakinek még a válasz!

Nálam is ez volt...

Egyszerűen csak menj rá hogy mégse és az üres illesztőprogram ablaknál ne legyen pipa a "rejtse el a nem kompatibilis illesztőprogramokat" de lehet pipával is beadja, viszont nekem így adta be, aztán egyszerűen várj kicsit, és befogja adni magától, a kiválasztandó Windows példányt!

2018. máj. 8. 03:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!