Windows 8 telepitéseközben. Miért csinálja?
Hiányzik egy adathordozóhoz szükséges illesztőprogram. ez lehet például dvd-meghajtón , USB eszköz vagy merevlemez illesztője. ha ez megvan egy CD-n DVD-n vagy USB meghajtón , most helyezze be a lemezt vagy csatlakoztassa a meghajtót
megjegyzés: ha a windowst DVD-ről vagy USB meghajtóról telepíti , erre az időre nyugodtan eltávolíthatja a lemezt vagy a meghajtót.
Itt hasonló problemákat, kérdést találtam. Válasz: Usb 2.0-ás portba dugd az eszközt.
Szívesen, de azért kérdezz meg egy igazán hozzá értőt. Végül is egy alaplap nem a legolcsóbb. - Tényleg most,hogy mondod az én új alaplapomra is rá volt írva, hogy win8 képes. Tehát lehet, hogy nem minden lap viszi?
Hát jó, hello.
Tudom régi kérdés de talán hasznos lesz valakinek még a válasz!
Nálam is ez volt...
Egyszerűen csak menj rá hogy mégse és az üres illesztőprogram ablaknál ne legyen pipa a "rejtse el a nem kompatibilis illesztőprogramokat" de lehet pipával is beadja, viszont nekem így adta be, aztán egyszerűen várj kicsit, és befogja adni magától, a kiválasztandó Windows példányt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!