Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows 7 Home Premiumon...

Windows 7 Home Premiumon gyorsabb, mint a Win7 Professional?

Figyelt kérdés

Acer Aspire 5742G laptopom van. (Alapból Home Premium volt rajta) Kb. fél éve avast antivirust akartam letörölni és átkapcsolt csökkentett módba és sehogy se tudtam vissza rakni normálba. Nem ment a rendszer visszaállítás sem, szerintem rá mentem valami biztonsági mentésre. :S

Haveromhoz átmentem és újra telepítettem Win7 Professionalt adott ezt nem tudtam, hogy számít. Azóta kicsit lassabban tölt be és a játékok se mennek ugyan úgy, pl. Euro Truck Simulator 2 csak lowon megy, pedig mennie kéne nagyobb grafikán is.

Szerintetek mit csináljak?

2013. jún. 25. 12:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem, a Home Premium és Prof között nincs sebesség különbség. Ott valami más gond lesz, pl. driverek.
2013. jún. 25. 12:30
 2/4 P.O.C. ***** válasza:

Nincs köztük különbség teljesítménybe.

Szerintem nem kellett volna szétbarmoltatnod haveroddal, mert már a kérdésedből szembetűnő, hogy nem ért hozzá.

Én biztos nem cseréltem volna le az eredeti Home Premium -omat, holmi kitudja honnan jött illegális Pro -ra. Semmi olyat nem tartalmaz a Home -hoz képest, amit ki tudnál használni.

Ráadásul mivel előtelepített Windows volt rajta, simán helyre tudtad volna állítani a gyári állapotokat a rejtet Recovery partíció segítségével 1-2 gombnyomásra. Az felrakta volna az erdeti Windowsodat driverestől, mindenestől. Viszont most hogy felültátok azzal a pro -val, lehet hogy már nem is működik a Recovery mechanizmus.

2013. jún. 25. 12:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha szerencséd van, adtak gyári recovery lemezt is, ha arról rekod újra a gépet akkor a recovery particiót is létrehozza. Valszeg a gyári install korrektebb drivereket rakott fel mint a haverod. Ha minden opció bukó, akkor fel kell menni a gyártó sitejára és egyesével levadászni az összes drivert.
2013. jún. 25. 12:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen, ezt elbasztam, csak mindig használom a gépet és gyorsan újratelepítettem :(
2013. jún. 25. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!