Windows 8 telepitéseközben. Miért csinálja?
Hiányzik egy adathordozóhoz szükséges illesztőprogram. ez lehet például dvd-meghajtón , USB eszköz vagy merevlemez illesztője. ha ez megvan egy CD-n DVD-n vagy USB meghajtón , most helyezze be a lemezt vagy csatlakoztassa a meghajtót
megjegyzés: ha a windowst DVD-ről vagy USB meghajtóról telepíti , erre az időre nyugodtan eltávolíthatja a lemezt vagy a meghajtót.
Egy kérdésemmel én is jártam így, nem rosszindulatból van. Megeshet, hogy nem jelenik meg a kérdés a megfelelő helyen; én pl. most látom először 3 nap után. Vagy nem tudják a megfelelő választ; a semmit nem lehet ragozni vagy nem akar rosszat tanácsolni. Potenciálisan kevesebb a hozzáértő ember, azok meg - nyaralnak.
Én sem tudom a helyes választ, nem akarok hülyeséget mondani, de próbáld ki amit írtál, ha nem tetted volna.
Jobb nem jut eszembe, ha nem jönne össze, telepítőbe integrálni az illesztőt.
Jut eszembe. Hibajelzést kaptál vagy te gondolod, hogy illesztőprogram hiányzik. Mindenekelőtt nézz bele a Biosba a boot sorrend miatt és az Usb támogatása miatt.
Nem tudom elképzelni, hogy ne mennének ugyanis akkor használhatatlan lenne a laptop.
Ha pl pendriveról bootolsz a biosba be kell állítani -legalábbis nálam biztos- ,hogy hogy kezelje az usb-t. (betöltés után, bekapcsoláskor rögtön) ez nem a boot sorrend. Vagy, lehet hogy tudod, de a hardvereknek (bios) meg kell adni a boot priority-t(sorrend) melyiket olvassa először. pl.: Cd, Usb, Hdd.
Ha te írtad ki a win 8 telepítőt, egy boot szektornak is lenni kell rajta. Nem csak símán rámásolod az ISO-t.
Ha tudtad ezeket, ne haragudj, de ezek gyakran felmerülnek, mint kérdések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!