Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A vadi új laptopom árához és...

A vadi új laptopom árához és paramétereihez képest elég lassú mi lehet ennek az oka?

Figyelt kérdés
2013. jún. 23. 21:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Gyártó, típus?? Mit csináltál már vele, amivel megállapítottad, hogy lassú?? (pl. játszottál valami játékkal, és ha igen melyikkel?)
2013. jún. 23. 21:58
 2/5 A kérdező kommentje:

Samsung NP300E5X-S02HU típusról van szó!

Közbe úgy belassul mint a vírusos 6 éves Pc-m lefagy stb...

2013. jún. 23. 22:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Öhm, hát ez elég fura. Azt javaslom tedd újra. De ha csak az a panaszod, hogy akad rajta a crysis 3, akkor ne csodálkozz, mert nagyon gyenge a vga-ja. Ez egy tipikus NEMgamer laptop jó pénzért. :) És ne érts félre nem a laptop a rossz, csak a választásod! (feltéve ha játékra vetted, ha nem akkor jól válaszottál). Lényeg ha maga a op. rendszer lassú, megy lefagy akkor rakd újra, de ha az a baj, hogy akadnak rajta a nagyjátékok akkor azon ne csodálkozz!
2013. jún. 23. 22:10
 4/5 A kérdező kommentje:

Abszolút nem játékra vettem jó mondjuk egy minecraftot rászeretnék tenni szerintem az azért nem egy farcry.

Ezt csak azért vettem, hogy gyorsabban tudjak neten keresgélni prezentációkat csinálni!

2013. jún. 23. 22:12
 5/5 A kérdező kommentje:

És még vettem egy Tp-link TLWR150KIT típusú routert és nem fogja ez a laptop a wifit.

Mi lehet az oka?

2013. jún. 23. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!