Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mitől lehet hogy a laptopom...

Mitől lehet hogy a laptopom egy idő után meghülyül? Bővebben.

Figyelt kérdés

Van, hogy teljesen váratlanul a laptopom elkezd "szaggatni" ha szól a zene elkezd akadozni az egér mozgatásánál is akadozik (ezt félpercig csinálja) ezután 1 percig megint minden oké.. majd ezután megint elkezd akadozni szintén kb félpercig és ezt addig csinálja amíg újra nem indítom.. ugyanezt csinálja, ha wifire vagyok csatlakozva és elmegy a wifi.. mitől lehet?

-köszi előre is-

2013. jún. 21. 10:02
 1/7 anonim ***** válasza:

Több változat is lehetséges:

- Túlfő a processzorod és korlátozza az órajelét

- Teljesen betelt a winchester-ed

- Fut valami a háttérben (vírus, vírusírtó, vagy bármi nagy proc igényű alkalmazás), ami elveszi az időt a többi process-től

Hirtelen ennyi jutott szembe, de biztosan lehet még más oka is.

2013. jún. 21. 10:51
 2/7 A kérdező kommentje:

"- Túlfő a processzorod és korlátozza az órajelét"

valszeg ez lesz a probléma mert a másik 2 opció kilőve és amúgy is eléggé meleg szokott lenni a laptop.. mit tudok tenni ez ellen a probléma ellen? már többször kilett tisztítva, fújatva a ventillátor..

2013. jún. 21. 10:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez egyszerűen ellenőrizhető: mérd meg a processzorok hőmérsékeletét valamilyen programmal (egy csomó van a neten), hogy lásd biztosan erről van-e szó.
2013. jún. 21. 11:37
 4/7 A kérdező kommentje:
letöltöttem egy ilyen programot.. 85-95C gondolom ez magas.. mit lehet ez ellen tenni?
2013. jún. 21. 11:45
 5/7 anonim ***** válasza:

Na az durva, nem csodálom, hogy azt látod amit látsz. Szerintem ennyinél még a sima kifújatás vagy a laptop megemelése a jobb szellőzés miatt már nem fog segíteni.

Vidd el szervízbe, nehogy megfőjjön. Inkább nekik fizess szervízdíjat mint hogy új gépet kelljen venned.

2013. jún. 21. 12:24
 6/7 A kérdező kommentje:
hát igen pedig most is meg van emelve.. pedig nem szar laptopról van szó úgyh nem tudom, hogy .... el így a hűtése. mennyibe fájna kb az efajta szervizelés?
2013. jún. 21. 12:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nem vagyok szervízes. Egy új notebook-nál biztos olcsóbb.
2013. jún. 21. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!