Léteznek olyan a számítógépekhez profin értő "Csodalények", akik képesek valahogy visszavarázsolni a már kitörlődött fotókat?
Teljesen bekrepált a gépem,csak az újratelepítéssel tudtam helyrehozni.Ami miatt az összes fényképem,amit még nem mentettem lemezre,kitörlődött.
Valahol hallottam,hogy lehetséges a már kitörölt dolgokat is újra "előcsalogatni".
Ha tényleg igaz,akkor...
Nem ismertek véletlenül ilyen "illetőket"?
Nagyon megköszönném az infót!
Ha gyorsformázással telepítetted az oprendszert, akkor van rá esély.
easeus data recovery professional
Sok sikert hozzá! :)
Vagy próbálkozz a Kürt Zrt-nél! :D
Ilyeneket bankoknak csinálnak súlyos milliókért.
Megelőzőleg partícionáld külön kétfelé a vinyódat és a másikra tedd az adatokat. Ne arra amire az op rendszert.
Vagy ha elvitted volna egy barátodhoz a vinyót és az ő gépébe beletéve átmásoltátok volna a képeket.
Ha teljes fotmázást csináltál nem sok esély van, ha csak gyors formázást akkor próbáld ki a Recuva-t [link]
Letöltöd, telepíted, mélyellenörzés.
"Véletlenül törölt egy fontos fájlt? Elveszett valami fontos, amikor a számítógép lefagyott? No problem! Recuva visszanyeri fájlok törlése a Windows számítógépen, Recycle Bin, a digitális fényképezőgép-kártya, vagy MP3 lejátszó."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!