Egyáltalán nem értek a számítógépekhez. Mit jelent az, hogy nincs hangeszköz?
Figyelt kérdés
Mindig,amikor meg akarok hallgatni számítógépen egy zenét,például youtube-on,akkor a video elindul,de hang nincs,az soha/néma a gép/.Nem tudom,mi lehet az oka,azt írta ki,hogy nincs hangeszköz...Az mit jelent,nem tudom,nem értek ilyenekhez,nem tudom ilyenkor mit lehet tenni,vagy hogy kell-e valamit venni a gépbe,és ha igen,az mennyibe fog kerülni...Asztali számítógépről van szó...2011. jún. 23. 17:03
1/4 anonim válasza:
A nincs hangeszköz kétértelmű üzenet. Lehet nincs hangkártya rakva a gépbe, de az is lehet hogy nincs feltelepítve. Keresd meg a számítógép leírását, és nézd meg van-e egyáltalán hangkártya a gépbe. Ha van, akkor keress hozzá telepítőt (Google)
3/4 A kérdező kommentje:
Megnéztem a papírjait,a számítógép konfigurációja:R&M Black Burner PC,és írja,hogy alaplap,stb,elvileg van benne hangkártya:"Intergrált 6 csatornás hangkártya".Ilyenkor mit lehet csinálni,mire keressek rá Google-n,mit írjak be a keresőbe,valaki segítség légyszi!
2011. jún. 24. 15:57
4/4 anonim válasza:
Szedd le a System Info for Windows nevű programot és keresd meg a hangkértyád nevét, majd írd be a nevét a google-ba és telepítsd. Szerintem Intel lesz a gyártója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!