A PlayStation 4-el Játszhatóak lesznek a Playstation 3-mas játékok?
Figyelt kérdés
Igazából egyik sincs egyenlőre nekem (abban se vagyok biztos h a ps4 kijött már)
Csak tegyük fel, hogy vennék PS4-et és megvenném a ps3-mas Heavy Raint vagy a még meg nem jelent Beyond-ot azzal foguk tudni játszani ps4-en?
#PlayStation #QuanticDreams
2013. jún. 21. 17:06
1/7 anonim válasza:
szerintem nem... ps2 se vitte ps1 játékokat, ps3 se ps2 játékokat. Ha csak nem csinálnak valami újítást!
2/7 anonim válasza:
Ha abból indulunk ki, hogy a platform teljesen más (Cell vs. x86) akkor nem. Hacsak nem raknak bele valami emulátort, amit kétlek.
3/7 anonim válasza:
ps2 játékok mennek ps3on... [de nem az összes játék]
És nem lesz az hogy beteszed a lemezt és megy hanem online kell majd leszedned
4/7 A kérdező kommentje:
Első válaszolónak annyit mondanék, hogy a PS2 Vitte a PS1-es játékokat!
Mivel PS2-őm van és vannak ps1-es játékaim. Lehet, hogy nem az összeset, de vitte, csak asszem menteni nem tudta csak a ps1-es memória kártyára..
2013. jún. 21. 20:43
5/7 Tusu72 válasza:
Kivétel nélkül viszi az összeset,sőt menüben be lehet állítani pixelelmosást(TEXTURE MAPPING:SMOOTH)plussz gyorsabb betöltést(DISC SPEED:FAST)És nem emulátorosan játsza a ps1-es játékokat hanem hardveresen,be van építve ps1-es chip a ps2-esbe
6/7 anonim válasza:
valamelyik videóban hallottam h nem lesznek, csak nem emléxem már rá
7/7 anonim válasza:
a Sony-tól valami nagyfejes bejelentette hogy játszatóak lesznek valamikor 2014-ben
több info itt : [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!