Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Segítene valaki? A ps3-ról...

Segítene valaki? A ps3-ról lenne kérdésem

Figyelt kérdés
Na,szóval rendeltem egy ps3-at ps3 slim 12gb alapgép tehát az a 12gb csak a tárhely..? az nem befolyásolja a játékokat ? mert azt hallottam hogy 3gb-t feltesz a rendszer magától tehát marad 9 és mi van akkor ha egy játék 10et tesz fel ? akkor avval nem bírok játszani ?

2013. jún. 17. 19:01
 1/7 anonim ***** válasza:

én amit láttam eddig legnagyobb telepítés az 5-7gb volt

ÉS igen akkor nem bírsz játszani

Ezért érdemes venni bele 1 laptop hdd-t és kicserélni a 12gb cuccot

2013. jún. 17. 19:23
 2/7 A kérdező kommentje:
őőő az assassin creed 3 nemtudod mennyit tesz fel ?:) mert ezt a játékot rendeltem mellé
2013. jún. 17. 19:34
 3/7 A kérdező kommentje:
már megnéztem 4,5 giga kell hozzá :)
2013. jún. 17. 19:48
 4/7 TaKy99 ***** válasza:

A 12GB-s jellemzően úgy működik, hogy 1-3 játékot tudsz telepíteni és azzal játszani. Ha újabb játékot szeretnél, akkor a régiek közül törölnöd kell.

Nem véletlenül, csak az árérzékeny piacokon vezették be. (keleteurópa, ázsia egy része, stb...)

A HDD beépítés a merevlemez mérettől függően 12-25eFt-os költség. (beépítőkeret + merevlemez)

2013. jún. 18. 08:54
 5/7 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=517Ic4pPAMo

Tessék itt 1 vidi hogy kell cserélni nem nehéz

2013. jún. 18. 12:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Üdv az hogy 12gb os attol függetlenül lemezel bármilyen játèkal játszhatsz rajta ès a játèk állás metèseket sem befolyásolja hiszen a 1mentèsnek nem kell sok hely az már másdolog hogy a 12 az csak tárhely játèkoknak esetleg filmelet vagy zenèt .kèpet tenèlfel.ha e tèren kevesled akkor èrdemes kicserèlni èn 320gb cserèltem ès 14.500ft-ba került a hdd 1-èv jótállásal.
2013. jún. 18. 15:18
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat:)
2013. júl. 10. 12:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!