Megéri Windows 7-ről, Windows 8-ra cserélni?
Figyelt kérdés
Ugyanúgy elfutna egy win7es program a 8on is?2013. jún. 12. 13:14
1/2 anonim válasza:
Vannak ritkán kompatibilitási hibák, de csak úgy brahiból nem válts, annyit nem ér, nem nyújt újat.
2/2 anonim válasza:
Nagy általánosságban igaz az a megállapítás, hogy ami win7 en ment az fut win 8 an is. Persze azért vannak kivételek. Kb 2 hete váltottam át a 8-ra, és meg vagyok elégedve. Gyors, rugalmas. olyat csak az mond , hogy nem nyújt újat, aki még nem próbálta. Szinte minden megváltozott. Szinte. Amennyiben fogékony vagy az új dolgokra, és nyitott vagy arra, hogy egy új, és teljesen korszerű op.rendszert kipróbálj, akkor nagyon ajánlom.
Számtalan op. rendszert kipróbáltam már, de ennél gyorsabbal még nem volt dolgom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!