Le akarom cserélni a Windows XP-t, Windows Freedom-ra (ajánlották). Mit kellene csinálnom?
Szóval. A lényeg, hogy eljött az az időpont, amikor újra rakom a gépet, mert ezen már nem fut szinte semmi, lassú stb... Windows freedom-ot ajánlották. Az adataimat lementettem a gépről. Beállítottam hogy CD-ről bootoljon, megvan a telepítője is. Ezt az op rendszert le kell előtte törölnöm? ha igen akkor hogyan?
Szervízbe ennyiért nem akarom vinni.
berakod a cds windows telepitot elinditod a geped cd rol van ahol f12 bios lehetove teszi boot from cd rom opciot.bootolaskor ha jo a telepito cd kiirja a telepito inditasahoz nyomjon meg 1 (barmelyik) gombot erre altalaban 2 3 masodperc all rendelkezesedre majd tovabbmegy. en azt ajanlom hogy formazd le a windowsos meghajtodat.
pl nekem 320 gigasnak ugy van felosztva hogy 40 giga rendszer (c: ) tobbi meg (d:) meghajto es azon vannak az olyan adatok amit nem akarok formazas miatt elveszteni... a c-t mindig formazom es ugy telepitem fel. de lehetseges e nelkul is az xp telepito majd megprobalja torolni a regi windows konyvtarat.
rendes xp-t még egyszer nem akarok, vistám volt, de mindig magára talált, lassította a netet, játékokat. tavaly azt mondták, mikor kijött a 7, hogy nem bírná el a gépem.
ez meg van egy barátomnak, és még jó is lenne a gépemre.
jelenleg egy dell lattitude d610-re teszem fel kollégának a win 7-et. van benne egy 1.7-es mobil pentium proci, meg 1 giga ram... xp sebességet hoz a win7... de volt már netbookon ugyanennyi memó mellett atom procival is win7-em teljesen használható volt.
én akkor is win7-et tennék rá hacsak nem p3-as géped van...
"rendes xp-t még egyszer nem akarok"...ezért inkább felraksz egy XP-t amibe belebuherált más...gratulálok
Amúgy ha Vista volt, akkor Win7-nek mégjobban el kellfutnia a gépen, optimalizáltabb. XP-meg 10éves rendszer, amit ráadásul igyekeznek is kivégezni a Microsoftnál.
De szerintem ha már mindenképp xp-t akarsz akkor ne ilyen buheráltak legyenek.
Viszont így nézve, a proci elég gyenge, és Win7-nek kevés lesz az 1GB ram, vista is azért volt neked lassú.
Ez esetben próbálj (nem buherált) xp-t
Ilyen gépre ne akarj 7-est.Lassú lesz,nekem is ilyen.
Rendes,tiszta XP-t rakj fel,ne buheráltat.Ez a Freedom is tele van vírussal (tapasztalat,mint általában ilyenek mind).Szóval nem lenne hosszú távon az se fent...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!