Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Le akarom cserélni a Windows...

Le akarom cserélni a Windows XP-t, Windows Freedom-ra (ajánlották). Mit kellene csinálnom?

Figyelt kérdés

Szóval. A lényeg, hogy eljött az az időpont, amikor újra rakom a gépet, mert ezen már nem fut szinte semmi, lassú stb... Windows freedom-ot ajánlották. Az adataimat lementettem a gépről. Beállítottam hogy CD-ről bootoljon, megvan a telepítője is. Ezt az op rendszert le kell előtte törölnöm? ha igen akkor hogyan?

Szervízbe ennyiért nem akarom vinni.

2011. aug. 2. 11:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
a windows freedom 1 masok altal buherelt windows. nem kell feltetlen megbizni benne..
2011. aug. 2. 11:04
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Én nem raknék fel a helyedben ilyen megmahinált rendszert.
2011. aug. 2. 11:04
 3/14 anonim ***** válasza:

berakod a cds windows telepitot elinditod a geped cd rol van ahol f12 bios lehetove teszi boot from cd rom opciot.bootolaskor ha jo a telepito cd kiirja a telepito inditasahoz nyomjon meg 1 (barmelyik) gombot erre altalaban 2 3 masodperc all rendelkezesedre majd tovabbmegy. en azt ajanlom hogy formazd le a windowsos meghajtodat.

pl nekem 320 gigasnak ugy van felosztva hogy 40 giga rendszer (c: ) tobbi meg (d:) meghajto es azon vannak az olyan adatok amit nem akarok formazas miatt elveszteni... a c-t mindig formazom es ugy telepitem fel. de lehetseges e nelkul is az xp telepito majd megprobalja torolni a regi windows konyvtarat.

2011. aug. 2. 11:08
 4/14 A kérdező kommentje:

rendes xp-t még egyszer nem akarok, vistám volt, de mindig magára talált, lassította a netet, játékokat. tavaly azt mondták, mikor kijött a 7, hogy nem bírná el a gépem.

ez meg van egy barátomnak, és még jó is lenne a gépemre.

2011. aug. 2. 11:09
 5/14 bix ***** válasza:

jelenleg egy dell lattitude d610-re teszem fel kollégának a win 7-et. van benne egy 1.7-es mobil pentium proci, meg 1 giga ram... xp sebességet hoz a win7... de volt már netbookon ugyanennyi memó mellett atom procival is win7-em teljesen használható volt.

én akkor is win7-et tennék rá hacsak nem p3-as géped van...

2011. aug. 2. 11:14
 6/14 anonim ***** válasza:

"rendes xp-t még egyszer nem akarok"...ezért inkább felraksz egy XP-t amibe belebuherált más...gratulálok

Amúgy ha Vista volt, akkor Win7-nek mégjobban el kellfutnia a gépen, optimalizáltabb. XP-meg 10éves rendszer, amit ráadásul igyekeznek is kivégezni a Microsoftnál.

De szerintem ha már mindenképp xp-t akarsz akkor ne ilyen buheráltak legyenek.

2011. aug. 2. 11:16
 7/14 A kérdező kommentje:
2011. aug. 2. 11:20
 8/14 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a választ, akkor 7-et telepítek. megpróbálom.
2011. aug. 2. 11:30
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Viszont így nézve, a proci elég gyenge, és Win7-nek kevés lesz az 1GB ram, vista is azért volt neked lassú.

Ez esetben próbálj (nem buherált) xp-t

2011. aug. 2. 11:36
 10/14 anonim ***** válasza:

Ilyen gépre ne akarj 7-est.Lassú lesz,nekem is ilyen.

Rendes,tiszta XP-t rakj fel,ne buheráltat.Ez a Freedom is tele van vírussal (tapasztalat,mint általában ilyenek mind).Szóval nem lenne hosszú távon az se fent...

2011. aug. 2. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!