Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Le akarom cserélni a Windows...

Le akarom cserélni a Windows XP-t, Windows Freedom-ra (ajánlották). Mit kellene csinálnom?

Figyelt kérdés

Szóval. A lényeg, hogy eljött az az időpont, amikor újra rakom a gépet, mert ezen már nem fut szinte semmi, lassú stb... Windows freedom-ot ajánlották. Az adataimat lementettem a gépről. Beállítottam hogy CD-ről bootoljon, megvan a telepítője is. Ezt az op rendszert le kell előtte törölnöm? ha igen akkor hogyan?

Szervízbe ennyiért nem akarom vinni.

2011. aug. 2. 11:02
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

jó, akkor ezt teszem újra.

amit viszont nem értek:

az enyémre gyárilag vistát raktak, nem volt jó, belassult stb...

tesóm gépére gyárilag 7et és azt is most kell újra tenni majd, mert belassult.

ez mind a kettő HP az enyém 530-as tesómé mini.

a szüleimnek alapból XP volt, hogyha csak készenlétbe tették, nem kapcsolt utána vissza, ujra kellett tenni. 2szer eljátszotta, most a 7 fut rajta szépen, akármit csinálunk. Toshiba gép.

nem tudom, hogy miért adnak olyan op rendszert a géphez alapból, ami nem fut rajta rendesen....

2011. aug. 2. 12:34
 12/14 anonim ***** válasza:
Probalj egy Ubuntut tenni ra, vagy valami mas Linux disztribuciot, az elmeletileg stabilabban kell mukodjon mint a Windowsok.
2011. aug. 2. 12:42
 13/14 A kérdező kommentje:

most már XP-t teszek rá. újra telepítem, hátha jó lesz. :)

majd a következőnél lehet, hogy megpróbálok valami mást.:)

2011. aug. 2. 12:46
 14/14 bix ***** válasza:
pont ilyenre tettem fel a 7-est. tökéletesen elég neki az 1 giga... aero is be van kapcsolva... de mehet az xp is, nekem aztán annyira mindegy.
2011. aug. 2. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!