Hogy kell a linuxot windows 7-re cserélni?
Sziasztok!
Ma vettem egy Acer D270-es netbookot amin linux van és azt szeretném tudni,hogy tudnám lecserélni windows 7-re úgy,hogy nincs a gépben optikai meghajtó?
Próbáltam pendriveról,de az ISO formátumú windows telepítőt nem ismeri fel valamiért.
mindig és most is megkérdezem
telepitettél már operációs rendszert ?
a jótálás nem tér ki véletlen az operácios rendzerre ?
Igen telepítettem már párszor,de nem egy angol nyelvű linux-os netbookon amiben nincs meghajtó.
Nem akarom linuxal használni,mert mint említettem nem magyar nyelvű és nem értek egy szót sem az egész gépből,semmit nem tudok rajta csinálni így max. nézegetem milyen szép. :)
Mi nem megy?Semmi!!!
Angol nyelvű rajta MINDEN és nem tudok angolul.
Tudsz segíteni vagy nem??? :)
Előző: ha ugyanaz a lebutított Linpus Linux van rajta, mint amit az Acer évek óta tesz a laptopjaira, akkor elhiszem, hogy egy kezdő nem tud vele mit csinálni. Emiatt neheztelek is az Acerre, mert rossz hírét keltik a Linuxnak. Ha legalább egy Ubuntut tennének rá...
Kérdező: Vagy külső optikai meghajtóról vagy pendrive-ról lehet telepíteni. De én adnék egy esélyt a helyedben a Linuxnak is, csak nem a lebutított Linpusnak, hanem pl. egy Linux Mint vagy Ubuntu, ami magyarul is tud és teljesen használható.
Az isot clone cd vel írjad ki álitsad be a biost hogy dvd röl bootoljon
és a töbit már te is érted
1. Ki mondta, hogy KELL? Minek a linuxot Windowsra cserélni?
2. Próbálj kölcsönkérni egy külső DVD-lejátszót, és a BIOS-t állítsd be úgy, hogy az legyen az elsődleges boot.
3. Az ISO nem windows-telepítő, hanem úgynevezett lemezkép, amelyet egy lemezíró programba töltve az telepítőlemezt készít belőle (Ezt a halálra ítélt linuxod lemezíró programjával is megteheted, ha nem sül ki a szemed -- és ha van külső DVD-íród). Furcsán terjesztik manapság a jogtiszta Windowst...
4. Ja, és még egyszer: Minek a linuxot Windowsra cserélni?
Igen az van rajta a Linpus,ráadásul angolul,úgyhogy ezzel valamit csinálnom kéne,de nem tudom mit és hogyan???
Külső meghajtóm nincsen,a pendrive-on meg nem ismeri fel a telepítőt,rákattintok és nem csinál semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!