Hogy kell a linuxot windows 7-re cserélni?
Sziasztok!
Ma vettem egy Acer D270-es netbookot amin linux van és azt szeretném tudni,hogy tudnám lecserélni windows 7-re úgy,hogy nincs a gépben optikai meghajtó?
Próbáltam pendriveról,de az ISO formátumú windows telepítőt nem ismeri fel valamiért.
Ja, Linpus. Akkor előbb telepíts linuxot, hogy lecserélhesd Win7-re.
;)
Azért ki is próbálhatod, ha már úgy is a gépeden lesz...
Azért kell,mert windows párti vagyok és nem tudok mit kezdeni ezzel a gagyi angol nyelvű operációs rendszerrel amit rátettek gyárilag :/
Nem tudok szerezni külső meghajtót,már körbe telefonáltam a barátokat :(
Elolvasod te a válaszokat?
A pendrive-odon NEM telepítő van. Ha lemezen kaphatná, az ISO-fájlra akkor is úgy nézne a géped, mint a borjú az új kapura. Linuxot talán lehet online is telepíteni, én még nem próbáltam.
Jó,tehát akkor amíg nem szerzek egy külső meghajtót addig csak nézegethetem a gépet. :/
Még a netet sem tudom beizzítani rajta így,hogy angol. :(
Ja, mielőtt elhagyom a hálót, azért keresgélj, hátha van valahol egy Options vagy Preferences (beállítások) menüpont, ahol hátha van Language (nyelv) alpont. Nem t'om, a Linpus magyarításával mi a helyzet, de sok egyéb linuxnál már természetes -- lehet, hogy ő is tudja már, csak nem találtad meg. Legalábbis két éve már pedzegették:
Ha a közelemben laknál, sec perc alatt beizzítanám neked.
Gyanítom, hogy a Linpust is át lehet tenni magyarra, csak le kellene tölteni a nyelvi csomagokat.
Abszolút egy kukkot sem tudsz angolul? Mert azért minimális angol tudás nem árt, ha számítógépet használ az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!