Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy kell a linuxot windows...

Hogy kell a linuxot windows 7-re cserélni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ma vettem egy Acer D270-es netbookot amin linux van és azt szeretném tudni,hogy tudnám lecserélni windows 7-re úgy,hogy nincs a gépben optikai meghajtó?

Próbáltam pendriveról,de az ISO formátumú windows telepítőt nem ismeri fel valamiért.

2012. szept. 12. 15:50
1 2 3 4
 11/35 tabaki ***** válasza:
58%

Ja, Linpus. Akkor előbb telepíts linuxot, hogy lecserélhesd Win7-re.

;)

Azért ki is próbálhatod, ha már úgy is a gépeden lesz...

2012. szept. 12. 16:35
 12/35 A kérdező kommentje:

Azért kell,mert windows párti vagyok és nem tudok mit kezdeni ezzel a gagyi angol nyelvű operációs rendszerrel amit rátettek gyárilag :/

Nem tudok szerezni külső meghajtót,már körbe telefonáltam a barátokat :(

2012. szept. 12. 16:36
 13/35 tabaki ***** válasza:

Elolvasod te a válaszokat?

A pendrive-odon NEM telepítő van. Ha lemezen kaphatná, az ISO-fájlra akkor is úgy nézne a géped, mint a borjú az új kapura. Linuxot talán lehet online is telepíteni, én még nem próbáltam.

2012. szept. 12. 16:40
 14/35 A kérdező kommentje:

Jó,tehát akkor amíg nem szerzek egy külső meghajtót addig csak nézegethetem a gépet. :/

Még a netet sem tudom beizzítani rajta így,hogy angol. :(

2012. szept. 12. 16:46
 15/35 tabaki ***** válasza:
Hááát... Azért az ikonokat végiglőheted, hátha valamelyik hasonlít egy böngészőre. Az egyéb információknak meg most nézz utána ezen a gépen, ahol vagy. Sajnos, ez a Linpus nekem ismeretlen terep.
2012. szept. 12. 16:54
 16/35 tabaki ***** válasza:

Ja, mielőtt elhagyom a hálót, azért keresgélj, hátha van valahol egy Options vagy Preferences (beállítások) menüpont, ahol hátha van Language (nyelv) alpont. Nem t'om, a Linpus magyarításával mi a helyzet, de sok egyéb linuxnál már természetes -- lehet, hogy ő is tudja már, csak nem találtad meg. Legalábbis két éve már pedzegették:

[link]

2012. szept. 12. 17:07
 17/35 A kérdező kommentje:
A böngésző megvan csakhogy mint mondtam nem tudom a netet megcsinálni így angolul :/
2012. szept. 12. 17:32
 18/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,bár még mindig lövésem sincs mit csináljak vele,hogy használható legyen. :(((
2012. szept. 12. 17:34
 19/35 Karnok Geriii ***** válasza:
ki kell csomagolni az isó fájlt és azt rátenni pendrivera
2012. szept. 12. 17:40
 20/35 anonim ***** válasza:

Ha a közelemben laknál, sec perc alatt beizzítanám neked.

Gyanítom, hogy a Linpust is át lehet tenni magyarra, csak le kellene tölteni a nyelvi csomagokat.

Abszolút egy kukkot sem tudsz angolul? Mert azért minimális angol tudás nem árt, ha számítógépet használ az ember.

2012. szept. 12. 18:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!