Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szerintetek ezt ki fogják...

Szerintetek ezt ki fogják cserélni?

Figyelt kérdés

Vettem 2 hónapja a media markt-ban egy billentyűzetet 10-k ért, azonban ma este a numpadon a 0-s billentyű letört.

Ezt cserélik garanciálisan, vagy mi ilyenkor a helyzet?

(esetleg pénzt adnak vissza? :D)

garancialevél megvan, bár nem szerepel rajta h 3 év gari van rá, csak az eladó mondta nekem amikor vettem a billt.

Köszi a válaszokat!

2012. szept. 2. 21:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Pénzt biztos nem kapsz vissza, de valószínűleg cserélik (vagy rosszabb esetben elküldik javításra).
2012. szept. 2. 21:46
 2/4 Pj0tr ***** válasza:

Letört egy billentyű??? Hát ha nem csinálsz botrányt, akkor semmit sem fognak csinálni. Ez első hallásra sima user errornak tűnik, márpedig erre még a törvény szerint sincs garancia.

Ennyi erővel ha megunom a 2 hónapos telefonomat, párszor földhöz csapkodom, majd visszakérem a pénzt?

Az indok pedig egyszerű lesz. Nem megfelelő használat.

2012. szept. 3. 10:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Kevesebbet csapkodd, nem törik le. Netkávézóban játszó gyerekeknél láttam, hogy vadul verték a billentyűzetet, míg a tulaj ki nem dobta őket. Viccen kívűl, 2500 forintos billentyűzetem van és egy éve semmi baja, nem biztos, hogy a drágább a jobb.
2012. szept. 3. 13:10
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Ma voltam bent, tényleg azt mondták, hogy nem rendeltetésszerű használat. A gond csak annyi, hogy alig használtam a billentyűzetet, és amikor használtam, akkor is CSAK írásra használtam. (A numpadhoz hozzá se értem)

de még a kis pöcköt se voltak hajlandók visszatenni

kapják be

2012. szept. 3. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!