Ha a tableten azt irja ki, hogy " sajnos az android. Process. Media folyamat leállt. " annak mi baja lehet vagy mit kell csinálni vele?
-próbáld a Beállítások -> Alkalmazások -> Alkalmazások kezelése ->Mind -> "Media Storage", "DRM Protected Content Storage", "Download Manager", "Google Services Framework" és "Google Play Áruház" -> Adatok törlése
-Recovery módban indítva egy Wipe Cache-t is csinálhatsz, de nálad szerintem ez nem elérhető
-legrosszabb esetben hard-reset/factory defaults (bár ez sem minden esetben oldotta meg a problémát)
Nekem Alcatel EVO7-esem van és sikerült megoldanom a problémát (egy alkalmazás letöltésénél jelentkezett a probléma): Beállítások --> Alkalmazások --> összes --> Letöltéskezelő
Itt rámentem az "Adatok törlése" gombra és utána már nem írta ki és működött minden. Ha esetleg nem jönne be akkor ezen az útvonalon keresztül keresd meg a Médiatárolót és ott kattints erre a gombra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!