Miért van az, hogy nagyon lassan szedi le a dvd-ről, cédéről, vagy pendrive-ről az adatokat a gépem?
Hmmm most nem fogom tudni szakszerüen megfogalmazni , meg lehet hogy hülyeség is amit irok , de azért leirom :D
Szerintem ez a winchesteredtöl függ, meg gondlom a DVD olvasódtól , adott DVD-töl esetleg.
Lehet hogy nem , csak egy tipp. Nem mostanában másoltam át sima DVD-t winchesterre , de mindjár kipróbálom és megnézem mennyi :D Mondjuk ha ez tényleg függ az elöbb általam leirtaktol akkor kb semmi értelme leirnom , hogy mennyi idö alatt tette ezt meg nálam de hát ime :D:
Ugy nézem beállt egy adottra ez : 5000kybe/mp és igy nekem 15perc alatt másolna át egy DVD-t.
Ezáltal a te 50perced kicsit soknak tünik , majd megmondja valaki okosabb a választ.
Egyszerű: a számítógép nem tudja, hogy mennyi időbe telik neki átmásolni a teljes adatmennyiséget, ezért az eltelt idő és átmásolt adatok mennyisége alapján ad egy becslést.
Ha valamiért az előző mérés alatt lassú volt az adatátvitel, akkor felugrik a becslés - hiszen a teljes maradék időt becsli az előző, mondjuk 1 másodpercnyi átviteli sebességgel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!