Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy nagyon...

Miért van az, hogy nagyon lassan szedi le a dvd-ről, cédéről, vagy pendrive-ről az adatokat a gépem?

Figyelt kérdés
néha 50 percet ír egy dvdről való copy-záshoz, aztán hirtelen átvált 25 percre, aztán vissza 40re. ettől azért gyorsabbnak kéne lennie nem?
2009. okt. 8. 20:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Hmmm most nem fogom tudni szakszerüen megfogalmazni , meg lehet hogy hülyeség is amit irok , de azért leirom :D

Szerintem ez a winchesteredtöl függ, meg gondlom a DVD olvasódtól , adott DVD-töl esetleg.

Lehet hogy nem , csak egy tipp. Nem mostanában másoltam át sima DVD-t winchesterre , de mindjár kipróbálom és megnézem mennyi :D Mondjuk ha ez tényleg függ az elöbb általam leirtaktol akkor kb semmi értelme leirnom , hogy mennyi idö alatt tette ezt meg nálam de hát ime :D:

Ugy nézem beállt egy adottra ez : 5000kybe/mp és igy nekem 15perc alatt másolna át egy DVD-t.

Ezáltal a te 50perced kicsit soknak tünik , majd megmondja valaki okosabb a választ.

2009. okt. 8. 21:08
 2/3 anonim ***** válasza:

Egyszerű: a számítógép nem tudja, hogy mennyi időbe telik neki átmásolni a teljes adatmennyiséget, ezért az eltelt idő és átmásolt adatok mennyisége alapján ad egy becslést.

Ha valamiért az előző mérés alatt lassú volt az adatátvitel, akkor felugrik a becslés - hiszen a teljes maradék időt becsli az előző, mondjuk 1 másodpercnyi átviteli sebességgel.

2009. okt. 8. 22:00
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi hogy lemérted,az 50 perc nekem is soknak tűnik.
2009. okt. 9. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!