Hogyan mentsem meg az adatokat a pendrive-omról?
Egyik napról a másikra, minden előjel nélkül behalt a pendrive-om. Ez azért nagyon tragikus számomra, mert olyan képek és dokumentumok vannak/voltak rajta, amiket már nem tudok pótolni, ám nagyon fontosak nekem.
Letöltöttem kétféle recovery programot is, ki is írta, hogy meg tudja menteni a fájlokat, de ehhez meg kell vennem a teljes verziót, amire perpillanat nincs lehetőségem.
Van olyan program, aminek az ingyenes verziója is képes lementeni a fájlokat a rossz pendrive-ról? Vagy lehet valahol teljes verziót letölteni?
Légyszi segítsetek.. :(
Infó szakos hallgatóként azt mondom, hogy az 1-2e Ft már komoly árnak számít, én 1 sörért megoldom a problémát, mert gyakorlatilag annyi az összes munka vele, h tudd a program működését kezelni és tudd, h hol találsz programot hozzá :D
A többi már a gép dolga, h mennyi ideig másolgatja :D
Na igen de szerinted egy szakember azt mondja hogy 1 sör ára? Nekem 2ezerért csinálja ismerősöm az oprendszer újrarakást. Ha nem ismerném, a szaküzletébe vihetném a gépem és mit ne mondjak nem ennyiért!
A szakember meg úgyis tudja hogy neked fontosak azok a fájlok... nem fogja 200 forintért megoldani a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!