MyTomtom, fizetnem kell? Csatlakoztattam a Tomtom XL-t a számítógépemhez és asszem BAJBAN vagyok?
Ne fossal, felesleges. Valoszinuleg egy forditasi "hiba" szornyu aldozata vagy, a subscriptiont fordithattak elofizetesnek feliratkozas helyett. Attol meg valoszinuleg ingyen van. Meg milyen adatokt adtal meg? Postastol miert felsz? Egyreszt kulfoldon mar nem divat csekkel fizettetni a dolgokat, mindenki kartyarol nyomul, nem hiszem, hogy feleslegesen ilyen koltseges es elavult dolgokkal kinozna magat egy ilyen ceg.
De amugy ha barki ilyet csinalna(telemarketinges borotvas svindler ceg, barmi hasonlo) nem veszed at, azt cso, kezdjenek veled amit akarnak.
A postást,amolyan tréfának szántam. Átnéztem és elvileg ami nekem van tomtom,már nem "jár" ingyenes frissítés..
/3éves/
Remélem igazad lesz, de azon az oldalon volt sok fizetős szolgáltatás,sok plusz dolog. Volt ami ingyenes. Ezért gondoltam,hogy regisztrálok és majd csak az ingyenes dolgok közül választok.. Aztán kaptam az emailt,hogy köszönik,hogy élek és hogy új előfizető lettem. Majd meglátom :))
Szép napot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!