Hol tudnám az excel-t jobban megtanulni Miskolcon? Van tanfolyam valahol?
Érdekelne, hogyan tudnám megtanulni, néhány dolgot tudok. Szívesebben megyek el valahova, ahol elmagyarázzák, mint a neten. Szeretem az interaktív oktatást, a sima oktató könyvekkel szemben.
Köszi
Szerintem rendes Excel-tanfolyamot, meg közérthető oktatóvideókat nem nagyon fogsz találni.
Mi a bajod a könyvekkel?
Egyébként a legjobb tanulási módszer az, ha elkezded a gyakorlatban használni. Kicsit erőltetettnek tűnhet, de tényleg az ember azt tanulja meg legjobban, amit használ. Remekül lehet az excelt használni bizonyos hobbik, mindennapi dolgok terén.
Köszi!
Az alap dolgok mennek, de a képletesek már nem annyira... Aztan rajottem, hogy neha a formazas sem, ugy ertem ha sorrendet kell allitani, vagy blokkolni a cella mozgast.
A diagram keszites megy. Mint irtam, a kepletek nem, vmint az, hogy hogyan vezessem at egy masik lapra a korabbi eredmenyeket, mint hivatkozas es azt vegye alapul, stb.
Meg meg azokat se tudom, amirol talan meg nem is hallottam :):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!